Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » Prejmite ročni penilnik Gojo brezplačno!

Prejmite ročni penilnik Gojo brezplačno!

11.3.2022

ADX umivanje rok široka

Penilnik Gojo ADX je kompakten ročni podajalnik mila v peni za stensko montažo. Zaradi svojih dimenzij je idealen za mesta, kjer ni veliko prostora. Široko okence na sprednji in zgornji strani penilnika omogoča enostavno spremljanje porabe in pravočasno menjavo polnila.

Penilnik Gojo ADX      ADX menjava kartuše 

Dimenzije penilnika (Š x V x G): 10,1 cm X 24,9 cm X 9,3 cm.

Dozer se lahko uporablja z zaklepanjem ali brez:

 

Kakovostno, varčno in okolju prijazno

Polnilo Gojo ADX Freshberry je kakovostno penilno milo za roke. Zaradi svojega prijetnega vonja ter sestave, obogatene z vlažilci, naravnimi ekstrakti in regeneratorji kože, je izredno prijetno za uporabo. Penilo je tudi varčno, saj vsebina 700 ml zadošča za kar 780 udobnih umivanj. Nizka poraba prispeva k znižanju stroškov in zmanjšanju vplivov na okolje. Poleg tega, da ima milo certifikat Ecolabel, je tudi pakirano v patentiranih kartušah Smartflex, ki so proizvedene s 30 % manj materiala kot običajna HDPE pakiranja. Kartuše so primerne za recikliranje in se med uporabo samodejno krčijo, tako da odpadek zavzame čim manj prostora. Pomembna prednost je tudi v kartuši integrirana dozirna črpalka, ki zagotavlja brezhibno delovanje in popolno higieno, saj se z vsakim vstavljanjem polnila hkrati vstavi tudi nova črpalka. Za preprosto ločevanje odpadkov se črpalka lahko odstrani iz porabljene kartuše.

Kartuša ADX Freshberry  Gojo smartflex kartuša za ADX

 

 

Kako do brezplačnega penilnika?

Podajalnik mila v peni ADX prejmete brezplačno ob vsakem hkratnem nakupu dveh 700 ml polnil Freshberry. Pri nakupu večjega števila polnil se ustrezno poveča tudi število brezplačnih penilnikov! Če, naprimer, naročite 10 kartuš, brezplačno prejmete 5 dozerjev.

Postopek je povsem preprost:

1. V nakupovalni voziček dodate najmanj dve kartuši Gojo ADX Freshberry 700 ml:

2. Izberite dizajn, ki ga želite, tako da pri oddaji naročila v opombo zapišete ustrezno kodo »GRATIS SIV« ali »GRATIS ČRN«.

Penilnik Gojo ADX

 

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...