Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Reference

Reference


Sodelujemo z veliko različnimi podjetji. Med njimi so tudi velika podjetja, ki jim je čistoča in higiena zelo pomembna. Veseli smo, da nam mnogi med njimi zaupajo že vrsto let. Radi prisluhnemo izzivom naših strank in negujemo dolgoletna poslovna partnerstva.

 

 

Podjetje Barjans je naš partner pri zagotavljanju čistoče in higiene v naših restavracijah.

S kvalitetnimi čistili blagovne znamke Diversey in s kvalitetnimi dozirnimi sistemi lahko ekonomično, hitro in predvsem varno opravimo procese čiščenja.

Sanitarni inženiring podjetja Barjans nam nudi svetovanje in pomoč pri reševanju najbolj kompleksnih izzivov na področju čistoče in higiene, Barjansovi serviserji skrbijo, da dozirna oprema deluje brezhibno, Barjansova dostava pa nam ažurno dostavlja potrebne potrošne materiale za čiščenje po celotni Sloveniji.

Kar je za nas najbolj pomembno je, da skupaj dosegamo zelo visok nivo čistoče in higiene. Le tega v vsaki naši restavraciji preverjamo redno z internimi kontrolami, kontrolami s strani zunanjih akreditiranih ocenjevalcev in s pomočjo Barjansovih sanitarnih inženirjev. Dodatno v vsaki naši restavraciji 4 x letno preverjamo nivo čistoče in higiene preko zunanjega akreditiranega laboratorija NLZOH.

To je za nas merilo, da podjetje Barjans zelo dobro opravlja svoje delo in da je naš proces čiščenja učinkovit.

Denis Potočnik, McDonald´s DL, ALPE-PANON d.o.o.

Podjetje Barjans pri nas opravlja redne servise in montaže dozirnih naprav za doziranje čistil. Servisi se opravljajo zelo korektno, profesionalno in ažurno.
Vse servise opravijo povprečno v 48 urah, serviserji so strokovno usposobljeni in v 99 % odpravijo napako že s prvim obiskom na lokaciji.
Barjans zelo dobro skrbi za našo dozirno opremo, veliko dela se opravi tudi s preventivnimi servisi za napake, ki jih Barjans ugotovi v okviru rednih pregledov, ki jih opravlja sanitarna inženirka.
Za naše podjetje, ki ima po Sloveniji več kot 150 naročnikov, je zelo pomembno, da imamo kvalitetnega partnerja, da se okvare odpravijo čim prej, da je naš proces dela nemoten.

Mojca Gostiša, Sovita

Barjans je dobavitelj, ki je vedno na razpolago za kakršnakoli vprašanja, ter vedno pomaga pri reševanju težav, s katerimi se soočamo. S sodelovanjem smo izjemno zadovoljni, ravno tako z vsemi produkti, ki jih naročamo.

Katja Blažič, Splošna bolnišnica Izola

Seveda zadovoljna z vsem; hitro odzivnostjo, pomoč v vsakem trenutku, tudi kvaliteto. Če bi bilo več takšnih dobaviteljev, bi bilo veliko manj problemov in zapletov.

Iris Lukšič, Petrol d.d.

Podjetje ZŠRS Planica posluje s podjetjem Barjans od leta 2016. V tem času smo z vami zelo zadovoljni. Čistila so vedno točno dostavljena, ravno tako pa je šofer vedno pripravljen pomagati pri iztovarjanju in kontroli le teh. Čistila in drug material so kvalitetna. Ko vas pokličemo v zvezi za ostale ponudbe (sesalci), ste vedno korektni in točni. Pripravljeni ste vedno prisluhniti našim željam in se prilagajati.

Skratka sodelovanje je zelo dobro in upam da tako še nekaj časa tudi ostane.

Roman Novak, Zavod RS Šport Planica

Lahko potrdim, da smo s podjetjem Barjans zadovoljni zaradi njihovega profesionalnega odnosa do dela. Njihovo osebje odlikuje visoka odzivnost in strokovnost. Podjetje Barjans za nas niso zgolj dobavitelj, temveč partner v iskanju ustrezne tehnične rešitve.

Sašo Tomašek, Blisk montaža

S podjetjem Barjans sodelujemo cca. pol leta. Moramo reči, da nimamo pripomb. Zadovoljni smo z odzivnostjo, dostavami, kakovostjo in posledično tudi s ceno proizvodov.

Milena Rošer, Terme Dobrna d.d.

Spoznali smo novosti na področju čiščenja, naučili so nas pravilno čistiti stekla. Ekipa Barjans je res ekipa z veliko začetnico. Navdušila me je nova metoda 1-stopenjskega čiščenja in v vrtcu smo takoj začeli uvajati to metodo. Celo strokovnjakinja iz Barjansa je prišla na naslov vrtca in sodelavkam demonstrirala čiščenje z novimi pripomočki. Hvaležni za manj dela, hvaležni za boljšo čistočo, hvaležni za ekološka čistila, hvaležni za pomoč pri vzpostavitvi HACCP sistema in hvaležni, da smo se izognili ožemanju krp tako in drugače. Vse to smo dobili skupaj s seminarjem. Priporočam.

Mojca Kepic, lastnica zasebnega vrtca KEPICA Mojca d.o.o., Cerklje na Gorenjskem
Barjans znak

Več o podjetju
Predstavitev

Smo družinsko podjetje z Vrhnike in smo eden vodilnih dobaviteljev sanitarnega potrošnega materiala v Sloveniji. Vse skupaj se je začelo davnega leta 1990 v garaži domače hiše, danes pa se naši prostori razprostirajo že na 5000 m2 uporabne površine. Podjetje šteje okoli 50 zaposlenih, od katerih...

Preberi več »

Zgodovina

Na slovenskem prostoru smo prisotni že od leta 1990. V letu 1991 smo svoje poslanstvo začeli pretežno kot prodajalec papirnate galanterije, čistil in čistilnih pripomočkov. Glavno vodilo delovanja je bilo, že od nekdaj, čim bolj ustreči strankam, njihovim potrebam in željam. Tako smo lahko po nek...

Preberi več »

Poslanstvo in vizija

Naše poslanstvo je vzpostavljati in vzdrževati visoke higienske standarde v sanitarijah, kuhinjah in drugih delih objektov v javnih in poslovnih institucijah ob hkratni misli na trajnostni razvoj in okolje. Vizija podjetja Svojim kupcem želimo s poznavanjem izdelkov, trendov in zakonodaje ter s...

Preberi več »

Prodajni program

Podjetje Barjans d.o.o. je tako prodajno kot storitveno podjetje. V našem prodajnem programu je veliko število izdelkov, saj poskušamo zadovoljiti tudi najzahtevnejše kupce. Različne vrste, dimenzije, pakiranja ter kakovostni in cenovni razredi zagotavljajo, da boste našli vse, kar potrebujete za...

Preberi več »

Kontaktirajte nas

Barjans, obvladovanje čistoče, d.o.o. Pod Hruševco 20 1360 Vrhnika Slovenija   t 080 50 77 t 01 / 750 66 40 f 01 / 750 66 48 barjans@barjans.si

Preberi več »

Zaposleni

UPRAVA Matevž Barbo Direktor 080 50 77 e-mail Janez Barbo Prokurist, vodja ključnih kupcev 080 50 77 e-mail PRODAJA Gregor Živec Vodja prodaje 080 50 77 e-mail Miran Minih Vodja ključnih kupcev 080 50 77, 051 235 732 e-mail Zala Kalan Grom Vodja kl...

Preberi več »

Zaposlitev

Združujemo različno izobražene kadre, ki so jim skupne točke timsko delo, učenje in želja po uspehu. Smo odprta organizacija, ki vsakemu omogoča poslovno in osebnostno rast tako v podjetju kot zunaj njega. V tem duhu smo odprti tudi za različne oblike sodelovanj z najrazličnejšimi ljudmi, ki imaj...

Preberi več »

Reference

Sodelujemo z veliko različnimi podjetji. Med njimi so tudi velika podjetja, ki jim je čistoča in higiena zelo pomembna. Veseli smo, da nam mnogi med njimi zaupajo že vrsto let. Radi prisluhnemo izzivom naših strank in negujemo dolgoletna poslovna partnerstva.     Podjetje Barjans je naš pa...

Preberi več »
Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...