Hamburger Logo 30 let barjans mini 2 Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo 30 let barjans mini 2
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Postopek e-nakupa

Postopek e-nakupa

Predstavitev izdelkov ali storitev

Vsak izdelek ali storitev je v spletni trgovini predstavljen z osnovnimi in dodatnimi podatki, če je izdelek ali storitev specifične narave: Naziv izdelka, slika, opis, dodatni atributi (barva, velikost ...) in cena.

Če želeni izdelek ali storitev želite položiti v voziček za nakup, preprosto pritisnete na gumb "Dodaj v voziček".

Nakupovalni voziček

Nakupovalni voziček ima enako vlogo kot košarica v kakšni drugi spletni trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke, ter vam kaže njihovo število.

• Vsebino nakupovalnega vozička lahko pregledate ob vsakem trenutku ter iz njega dodate ali odstranite izbrane izdelke ali storitve.
• Izbranim izdelkom ali storitvam lahko spremenite količino s pritiskom na plus (+) ali minus (-). Glede na spremenjene količine se vam sproti preračuna celotna vrednost nakupa.
• Izdelke v vozičku lahko izbrišete s pritiskom na gumb "Izprazni voziček".

Postopek nakupa

Če ste prepričani, da želite izdelke ali storitve, ki jih imate v vozičku kupiti, potem pritisnite na gumb "Na blagajno", kjer v naslednjem koraku vpišete svoje podatke in oddate naročilo s pritiskom na gumb "Oddaj naročilo".

Prijava/Prijava B2B: Sistem vas bo preusmeril na obrazec, kjer se prijavite v »Moj račun«. Za dostop do »Mojega računa« potrebujete elektronski naslov in geslo.

Prejemnik: Po prijavi vas bo sistem preusmeril na stran, na kateri lahko izberete enoto oz. vpišete naslov prejemnika.

Dostava: Po vpisu prejemnika bo sistem zahteval izbiro načina dostave.

Način plačila: V naslednjem koraku določite način plačila. Na voljo je plačilo s kreditno kartico Visa ali Mastercard, plačilo preko nakazila na TRR (obrazec UPN), plačilo po povzetju ali odlog plačila (slednje samo za nekatere B2B pogodbene partnerje).

 

Postopek nakupa se zaključi s klikom na gumb "Oddajte naročilo". Po tem koraku vam sistem izpiše »Hvala, naročilo je sprejeto« in vas v skladu z izbranim načinom plačila usmeri dalje.

 

V primeru težav ali če potrebujete pomoč pri oddaji naročila, nas lahko kontaktirate na marketing@barjans.si, nas pokličete na 080 50 77 ali nam pišete preko pogovora v živo na naši spletni strani.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...