Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Zelena smer » Spreminjamo naravo čistoče.

Zelena smer. Spreminjamo naravo čistoče.

12.1.2023

Zelena smer banner

Zmanjšajte vpliv svojega podjetja ali organizacije na okolje in privarčujte! Pridružite se Zeleni smeri.

1.

Ob vključitvi v projekt strokovnjaki našega oddelka za sanitarni inženiring opravijo brezplačno analizo stanja na področju čiščenja in vzdrževanja higiene v vaši ustanovi ali podjetju.

2.

Po pregledu postopkov čiščenja ter ustreznosti pripomočkov in čistilnih sredstev v uporabi pripravimo poročilo z natančnimi predlogi za optimizacijo.

3.

Za vas izdelamo potrebne plane čiščenja, svetujemo pri organizaciji dela in izbiri najustreznejših izdelkov glede na okoljska priporočila ter vaše specifične potrebe in zmožnosti.

4.

Za vaše prostore vam nudimo nalepke, s katerimi lahko svoje uporabnike ozaveščate o ekološkem ravnanju.

5.

Nagradimo vas s certifikatom Zelena smer in vam za njegovo vzdrževanje nudimo številne ugodnosti.

 

Če želite s svojim podjetjem ali organizacijo z nami stopiti v Zeleno smer na področju papirne galanterije, čistil in pripomočkov za čiščenje, o tem povprašajte našega komercialista ali izpolnite kontaktni obrazec.Zelenasmer bullet whitePridružite se Zeleni smeri

Če želite s svojim podjetjem ali organizacijo z nami stopiti v Zeleno smer na področju papirne galanterije, čistil in pripomočkov za čiščenje, o tem povprašajte našega komercialista ali izpolnite kontaktni obrazec.

Ob vključitvi v projekt strokovnjaki našega oddelka za sanitarni inženiring opravijo brezplačno analizo stanja na področju čiščenja in vzdrževanja higiene v vaši ustanovi ali podjetju. Po pregledu postopkov čiščenja ter ustreznosti pripomočkov in čistilnih sredstev v uporabi pripravimo poročilo z natančnimi predlogi za optimizacijo.

Za vas izdelamo potrebne plane čiščenja, svetujemo pri organizaciji dela in izbiri najustreznejših izdelkov glede na okoljska priporočila ter vaše specifične potrebe in zmožnosti.

Izberite Zeleno smer ter zmanjšajte svoj vpliv na okolje in privarčujte!

Stopite v stik z nami in z našimi sanitarnimi inženirji pripravite načrt za pridružitev Zeleni smeri.


Brezplačno pridobite zeleno analizoOdgovorite na vprašalnik in odkrijte, kako zeleno je vaše podjetje.

Izberite področjeZakaj bi se za Zeleno smer odločili tudi vi?
Poglejte v videu:Preberite, kaj so o Zeleni smeri povedali tisti, ki so se nanjo že podali.

  • "Živeti v naravi, z naravo in za naravo – to je dota, ki smo jo dolžni dati našim otrokom in to globoko verjamemo tudi v Vrtcu Vrhnika. Ves čas stremimo tako k otrokom, staršem, zaposlenim kot tudi k naravi prijaznemu vrtcu. Pridružili smo se projektu Zelena smer, saj verjamemo, da lahko z racionalizacijo čiščenja in zmanjšanjem porabe potrošnih materialov ter uporabo ekoloških izdelkov, to tudi dosežemo."

    Vrtec Vrhnika

  • "V našem podjetju si želimo, kar se da zmanjšati količino odpadkov, ozaveščati naše goste o manjši porabi ter zamenjati vse izdelke za bolj ekološke. Hitra dostava, vse na enem mestu in pa dobra komunikacija. Vse to nam ponuja Barjans."

    MartaStudio

  • »V Soviti smo se odločili za Zeleno smer. Kot družbeno odgovoren delodajalec stalno iščemo izboljšave. V projektu Zelena smer smo prepoznali celostni pristop k zmanjševanju vplivov procesov čiščenja in vzdrževanja higiene na okolje. Poleg zmanjševanja porabe potrošnih materialov in uporabe trajnostnih izdelkov bomo tudi svoje zaposlene in poslovne partnerje spodbujali k okolju prijaznim praksam. S skupnimi močmi nam bo uspelo ohraniti čisto in zdravo okolje za bodoče rodove.«

    Sovita prehrana in storitve
V projekt Zelena smer so vključeni:

Brinox d.o.o.
Sovita
Merck Sharp & Dohme, inovativna zdravila, d.o.o.
ElitBau - Marta Studio
Občina Bohinj
Gostišče in kamp Danica Bohinj
Eco River Camp Globoko
Rimske terme
Dom upokojencev Idrija
EF Ekonomska fakulteta
Komunalno podjetje Logatec
Wallis Motor Ljubljana d.o.o.
Medico Fit
Osnovna šola Col
Osnovna šola Prestranek
OŠ Antona Globočnika Postojna
Šolski center Postojna
Vrtec Vrhnika
Baragov vrtec
Blok d.o.o.
Osnovna šola Ivana Roba Šempeter pri Gorici
Talita Kum
PVC Nagode d.o.o.


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...