Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Zelena smer » Spreminjamo naravo čistoče.

Zelena smer. Spreminjamo naravo čistoče.

12.1.2023

Zelena smer banner

Kot eden izmed glavnih ponudnikov papirne galanterije in čistil jemljemo svojo odgovornost do okolja zelo resno.

ZELENA SMER je naš okoljevarstveni projekt, s katerim spreminjamo naravo čistoče in ustvarjamo zeleno prihodnost. S korakom v ZELENO SMER izberete kakovostne storitve in eko izdelke, ki prihajajo iz krožnega gospodarstva in so manj škodljivi do okolja, ter prejmete certifikat Zelena smer, ki prinaša številne ugodnosti.

Če tudi vaše podjetje naroča papirno galanterijo, čistila ali čistilne storitve, izberite ZELENO SMER ter zmanjšajte svoj vpliv na okolje in privarčujte!Odgovorite na vprašalnik in odkrijte, kako zeleno je vaše podjetje.

Izberite področje
Zakaj bi se za Zeleno smer odločili tudi vi?
Poglejte v videu:Pridružite se Zeleni smeri

Če želite s svojim podjetjem ali organizacijo z nami stopiti v Zeleno smer na področju papirne galanterije, čistil in pripomočkov za čiščenje, o tem povprašajte našega komercialista ali izpolnite kontaktni obrazec.

Ob vključitvi v projekt strokovnjaki našega oddelka za sanitarni inženiring opravijo brezplačno analizo stanja na področju čiščenja in vzdrževanja higiene v vaši ustanovi ali podjetju. Po pregledu postopkov čiščenja ter ustreznosti pripomočkov in čistilnih sredstev v uporabi pripravimo poročilo z natančnimi predlogi za optimizacijo.

Za vas izdelamo potrebne plane čiščenja, svetujemo pri organizaciji dela in izbiri najustreznejših izdelkov glede na okoljska priporočila ter vaše specifične potrebe in zmožnosti.

Izberite Zeleno smer ter zmanjšajte svoj vpliv na okolje in privarčujte!

Stopite v stik z nami in z našimi sanitarnimi inženirji pripravite načrt za pridružitev Zeleni smeri.


Zahtevajte brezplačno zeleno analizo


Zelenasmer bullet white


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...