Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Postanite B2B partner

Postanite B2B partner

Postanite naš B2B partner


Našim poslovnim partnerjem nudimo dodatne ugodnosti, kot so posebne cene, brezplačna analiza stanja vašega objekta na področju čistoče in higiene, svetovanje in optimizacija vaših delovnih postopkov. Samo za poslovne partnerje so brezplačno na voljo na tudi raznovrstne dozirne tehnike, montaža in servis na naši opremi.

Z registracijo B2B partnerja pa zbirate tudi točke zvestobe za vaše nakupe preko spleta, ki jih lahko unovčite v našem Programu zvestobe.

Zakaj torej ne bi postali naš poslovni partner? Registrirajte se preko B2B platforme. Naš komercialist bo stopil v stik z vami in vam pripravil posebno ponudbo. Posebno dogovorjene cene bodo vidne ob vaši naslednji prijavi v naš B2B sistem.


Postopek:

1. Izpolnite spodnji obrazec.

2. Komercialist bo stopil v stik z vami in vam pripravil ponudbo. Postopek lahko pohitrite tako, da že vnaprej oblikujete košarico za povpraševanje (Seznam želja) in nam jo pošljete.

3. Po sklenitvi dogovora boste dobili odlog plačila in posebne cene. Le-te bodo vidne ob vaši naslednji prijavi v B2B platformo za spletno naročanje.

4. Naročila boste enostavno oddajali preko spleta in zbirali Točke zvestobe.

 

Podjetje:

Ime in priimek:

Elektronski naslov:

Telefon:

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...