Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » Hitrejše premazovanje tal

Hitrejše premazovanje tal

17.6.2020

Kaj, če bi vam rekli, da imate lahko visoko svetleča tla z manj nanosi kot običajno? Premaz TimeSaver je točno to, kar vam njegovo ime tudi pove - prihranek časa.



Premaz za tla TASKI Jontec TimeSaver je premaz najvišje kakovosti. Je visoko svetleč, visoko odporennedrseč, ter primeren za vse gladke vodoodporne talne površine. Ker je skoraj brez vonja, je idealen za premazovanje tal v trgovskih centrih, bolniških sobah, javnih ustanovah ipd. Zagotavlja vrhunsko stopnjo sijaja tudi z manj nanosi.

Premaz je izjemno odporen na praske, zato zagotavlja boljši videz z manj vzdrževanja. Visoka odpornost na praske podaljšuje življensko dobo in prihrani čas pred ponovnim odstranjevanjem in nanašanjem. Možnost ponovnega nanašanja samo enega sloja, kar podaljša življensko dobo in zmanjša stroške vzdrževanja.

 

PREDNOSTI:

- premaz najvišje kakovosti
- visoko svetleč in nedrseč
- zelo odporen premaz
- brez vonja
- potrebno manj nanosov
- za vse gladke površine
- zelo odporen!

 

KUPITE LAHKO TUKAJ: 

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...