Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » NOVO: Hitro razgradljiv toaletni papir - za avtodome in jadrnice

NOVO: Hitro razgradljiv toaletni papir - za avtodome in jadrnice

5.4.2024

V današnjem svetu, kjer je mobilnost ključnega pomena, se vse več ljudi odloča za potovanja z avtodomi, jadrnicami ali za kampiranje. Ena izmed največjih skrbi pri uporabi sanitarnih prostorov v teh premičnih enotah je učinkovito in okolju prijazno odvajanje odpadkov. Tu pride v poštev toaletni papir OLALA Marine&Camping, hitro razpadajoči toaletni papir, ki ne maši odtokov. 

 

Težave kemičnih stranišč

Na jadrnicah in v avtodomih, kjer se ne uporablja toaletnega papirja, ki se hitro razgradi, lahko naletimo na vrsto težav. Te so povezane predvsem s sanitarnimi in kanalizacijskimi sistemi, ki so v teh premičnih enotah pogosto manj zmogljivi in občutljivi kot tradicionalni domači sistemi. Razumevanje teh težav je ključno za zagotavljanje učinkovitega in higienskega delovanja sanitarnih naprav na poti.

 

⛔ Zamašitev kanalizacijskih sistemov

Ena največjih težav je zamašitev kanalizacijskih sistemov. Standardni toaletni papir, ki se počasneje razgrajuje, lahko povzroči kopičenje in zamašitev odtokov. To lahko vodi do neprijetnih situacij, kot je prelivanje WC-jev, potreba po pogostem vzdrževanju in celo popolna okvara sanitarnega sistema.

⛔ Težave pri črpanju in predelavi odpadkov

Na jadrnicah in v avtodomih so pogosto nameščeni sistemi za črpanje in predelavo odpadnih voda, ki niso zasnovani za obvladovanje velikih kosov ali težko razgradljivega materiala. Uporaba običajnega toaletnega papirja lahko ovira te procese in povzroči preobremenitev ali poškodbe črpalk in drugih komponent.

⛔ Neprijetne vonjave

Ker se standardni toaletni papir počasneje raztaplja, lahko prispeva k razvoju neprijetnih vonjav. To je posledica daljšega zadrževanja odpadkov v kanalizacijskem sistemu, kar ustvarja idealne pogoje za razvoj bakterij in s tem povezanih vonjav. V takšnih primerih se poveča poraba koncentriranih dodatkov za kemična stranišča, ki pospešujejo razkrajanje.

⛔ Povečani stroški vzdrževanja

Z uporabo neprimernega toaletnega papirja se lahko znatno povečajo stroški vzdrževanja. Zamašene cevi in okvare sanitarnih sistemov zahtevajo profesionalno intervencijo in nadomestne dele - kar lahko hitro postane drago, še posebej v oddaljenih ali težko dostopnih lokacijah.

⛔ Okoljski vpliv

Toaletni papir, ki se počasi razgrajuje, lahko prispeva k večji obremenitvi okolja. V okoljih, kjer je odvajanje odpadkov omejeno ali nadzorovano, kot na primer na jadrnicah, lahko neprimerna odstranitev odpadnega materiala povzroči ekološke probleme.

 

Hitro razgradljiv toaletni papir OLALA

 

Ključne prednosti OLALA Marine & Camping toaletnega papirja

Zgoraj naštete težave poudarjajo pomen izbire pravilnega toaletnega papirja za uporabo v premičnih sanitarnih enotah.

✅ Hitro raztapljanje

Zasnovan posebej za uporabo v avtodomih, jadrnicah, letalih in kemičnih WC-jih, se OLALA Marine&Camping toaletni papir ponaša s hitro razgradljivo strukturo. To pomeni, da se papir v vodi hitro razpusti, kar zmanjšuje možnost zamašitev in olajša proces čiščenja in vzdrževanja kanalizacijskih sistemov.

✅ Ne maši kanalizacije

Običajni toaletni papirji so lahko pretežki in se počasi razgrajujejo, kar povzroča zamašitve in tehnične težave, še posebej v ozkih in manj zmogljivih kanalizacijskih sistemih premičnih enot. OLALA Marine&Camping pa je oblikovan tako, da se tem težavam elegantno izogne.

✅ Okolju prijazen in nežen za uporabo

Izdelan iz čiste celuloze, brez dodatkov barvil ali dišav, OLALA Marine&Camping toaletni papir zagotavlja ne samo okolju prijazno izbiro, ampak je tudi nežen do kože. Ta naravna sestava je še posebej pomembna v prostorih, kjer je koža izpostavljena različnim zunanjim dejavnikom, kot so sol in sonce.

✅ Praktična uporaba in embalaža

Toaletni papir OLALA Marine&Camping prihaja v standardnih rolah, ki so enostavne za shranjevanje in uporabo. Embalaža je odporna na vlago, kar je ključnega pomena v vlažnih okoljih, kot so kopalnice v premičnih enotah.

 

Za tiste, ki cenijo udobje in zanesljivost tudi na poti, OLALA Marine&Camping toaletni papir predstavlja idealno rešitev. Njegova okolju prijazna sestava, hitra razgradljivost in praktičnost so lastnosti, ki zadovoljijo potrebe najbolj zahtevnih uporabnikov in zagotavljajo brezskrbno potovanje, ne glede na destinacijo.

 

Zdaj po ugodnejši ceni, s 30 % popustom. 🔝

 

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...