Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » Polovična zasedenost, polna pripravljenost

Polovična zasedenost, polna pripravljenost

3.6.2021

V času, ko se zopet odpirajo gostinski obrati in lahko ponovno zaželite dobrodošlico svojim gostom, je še vedno treba upoštevati stroge higienske ukrepe in standarde. Ne glede na to, ali imate restavracijo, dnevni bar ali prenočišča, morate gostom zagotavljati najvišjo možno raven higiene.

Dajte jim vedeti, da se zavzemate za popolno čistočo, in da boste za njihovo varnost in dobro počutje naredili vse, kar je v vaši moči.

 

Opremite toaletne prostore s papirnatimi brisačkami.

Uporaba papirnatih brisačk je najboljši način sušenja rok, saj poleg hitrega in temeljitega sušenja zagotavlja tudi odstranjevanje morebitnih ostankov nečistoče. Sušilniki rok povečujejo tveganje za širjenje virusov in bakterij po zraku, poleg tega pa za uporabo niso najbolj prijetni, saj so pri delovanju ponavadi počasni in pogosto tudi glasni.

 

 

 

Serviete higiensko zaščitite z ustreznimi podajalniki.

Podajalnik zagotavlja enostavno doziranje in ščiti serviete pred zunanjimi vplivi. V notranjosti podajalnika je suho okolje, ki onemogoča preživetje virusa. Serviete, ki so na razpolago v podajalnikih, tako ne predstavljajo tveganja za prenos klic. Poleg tega lahko nekatere podajalnike opremite s prilagojenimi vsebinami, npr. dnevnimi meniji, sporočili ali QR povezavami.

 

 

Pričarajte gostu edinstveno dobrodošlico in ga presenetite z iznajdljivostjo.

Ste kdaj pomislili, da lahko rolico toaletnega papirja z malce spretnosti okrasite tako, da iz prvih lističev oblikujete simpatične origami skulpture? Sledite kratkim video-navodilom in preverite, kako lahko s takšno drobno pozornostjo nadgradite vtis popolne higiene.

 

Diamant  /  List  /  Dragulj  Metulj

 

Razvajajte svoje goste z drobnimi darili dobrodošlice.

Pokažite gostom, koliko vam pomeni njihov ponovni obisk. Poleg klasičnega piškotka ob kavi jim lahko ob prihodu ponudite kakšno drugo darilo, npr. posamično pakirano higiensko masko ali žepno pakiranje dezinfekcije za roke.

 

 

 

Izberite ustrezne higienske izdelke, zaradi katerih se bodo vaši gostje počutili bolj varne.

Dezinfekcija za roke je že postala del obvezne opreme gostinskih objektov. Gostje se bodo pri vas gotovo počutili bolje, če jim zagotovite učinkovita sredstva, ki so prijetna za uporabo, in če omogočite njihovo doziranje iz estetskih in dobro vzdrževanih podajalnikov. Poskrbite, da bodo vaši sanitarni prostori vedno dobro založeni s kakovostnim sanitarnim materialom.

 

Razmislite torej, kako bi želeli, da se gostje pri vas počutijo, in na kakšne načine bi lahko to dosegli. Ob upoštevanju zgoraj navedenih idej ne pozabite na osrednjo vlogo higiene. Pri tem si lahko pomagate z letakom, na katerem je zbranih 10 nasvetov za spodbujanje dobre higiene v restavracijah.

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...