Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » AKCIJA: Čistilni stroj TASKI Swingo 455

AKCIJA: Čistilni stroj TASKI Swingo 455

27.5.2024

Prihajajoče poletne počitnice so čas, ko se mnogi lotijo generalnega čiščenja poslovnih prostorov in javnih objektov. V svetu profesionalnega čiščenja, kjer so učinkovitost, zanesljivost in uporabniku prijazna tehnologija ključni, izstopa čistilni stroj TASKI swingo 455. Ta stroj je zasnovan tako, da zagotavlja vrhunske rezultate čiščenja, ne glede na kompleksnost ali velikost prostora. Tokrat imate še posebno priložnost, saj lahko ta priljubljeni čistilni stroj kupite po akcijski ceni.


Odlikuje ga: 

👍 preprosta uporaba, 
👍 dolga življenjska doba,
👍 enostavno vzdrževanje,
👍 kompaktna velikost,
👍 dolgotrajno delovanje brez kablov ... 

 

V posebni akcijski ceni 3.900 € najdete celoten komplet, ki vključuje: 

✅ Stroj TASKI swingo 455 B BMS
✅ Krtačo za stroj TASKI swingo 455, za ribanje, 43 cm
✅ Vodilno kolo za TASKI swingo 455, fi 43 cm
✅ BATERIJO Li-Ion LiFePO4 2450 25.6V 50Ah

 

Akcijska cena za čistilni stroj TASKI swingo 455

 

Značilnosti TASKI Swingo 455

TASKI swingo 455 je kompakten, a močan čistilni stroj, ki ga odlikujejo ključne značilnosti:

  • Kompaktna zasnova: Zaradi svoje kompaktne velikosti je idealen za čiščenje majhnih in srednje velikih površin. Stroj omogoča enostavno manevriranje tudi v ozkih prostorih in okoli pohištva.
  • Visoka zmogljivost: Opremljen z močno sesalno šobo in robustno krtačo s katerimi učinkovito odstranjuje umazanijo in madeže, hkrati pa zagotavlja hitro sušenje površin.
  • Enostavna uporaba: Ergonomski ročaji, enostavni kontrolni gumbi in intuitivno upravljanje omogočajo hitro usposabljanje in uporabo.
  • Vzdržljivost in zanesljivost: Izdelan je iz kakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje tudi ob intenzivni uporabi.

 

Prednosti uporabe stroja TASKI Swingo 455

Nakup stroja priporočamo zaradi naslednjih prednosti: 

  • Povečana produktivnost: Zaradi visoke učinkovitosti čiščenja se čas čiščenja skrajša, kar omogoča večjo produktivnost čiščenja na delovno enoto.
  • Zmanjšani stroški čiščenja: Zmanjšana potreba po ročnem čiščenju in hitro sušenje površin zmanjšujeta skupne stroške čiščenja.
  • Ekološka prijaznost: TASKI swingo 455 uporablja manjšo količino vode in čistilnih sredstev, kar prispeva k okoljski trajnosti in zmanjšuje ekološki odtis čiščenja. 🌳
  • Vsestranskost: Stroj je primeren za različne tipe tal, vključno s ploščicami, laminati, vinilom in preprogami, kar povečuje njegovo vsestransko uporabnost.
  • Delovanje na baterije: V kompletu je vključena tudi baterija LiFePO4, ki je po svojih značilnostih bolj vzdržljiva in deluje dlje kot gel baterija, o čemer smo že pisali tukaj

 

Uporaba in vzdrževanje

TASKI swingo 455 je idealen za uporabo v različnih okoljih, kot so pisarne, hoteli, trgovski centri, zdravstvene ustanove in šole. 🏢🏤🏭 Redno vzdrževanje stroja vključuje čiščenje rezervoarjev, ščetk in sesalnih enot ter preverjanje in menjava obrabljenih delov. S pravilnim vzdrževanjem se zagotavlja optimalno delovanje in dolga življenjska doba stroja.

 

Primer enostavnega vzdrževanja stroja si lahko ogledate v videu: 

 

TASKI swingo 455 predstavlja odličnega partnerja za vse, ki iščejo zmogljiv, zanesljiv in enostaven čistilni stroj. S svojimi naprednimi funkcijami in visokimi standardi čiščenja izpolnjuje potrebe najzahtevnejših uporabnikov ter prispeva k bolj čistim in zdravim delovnim okoljem.

 

Prijavite se na brezplačno predstavitev TUKAJ in preizkus na vaši lokaciji ter se prepričajte, da je stroj TASKI pravi za vaš objekt.

 

Podjetje:

Ime in priimek:

Elektronski naslov:

Telefon:

Vaše sporočilo:

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...