Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » Akcija Premazovanje tal 2024

Akcija Premazovanje tal 2024

13.5.2024

Predstavljamo letošnjo akcijo odstranjevalcev, premazov, pripomočkov in strojev za vzdrževanje in obnovo tal. Ponudbo dopolnjujemo s ključnimi sredstvi in pripomočki za generalna čiščenja.

AKCIJSKE CENE VELJAJO OD 20. 5. DO 30. 9. 2024!

 

Odstranjevanje premazov in premazovanje

Na področju odstranjevanja premazov izpostavljamo metodo površinskega odstranjevanja "top stripping". Priporočamo jo na območjih, kje se zaščitno premazovanje izvaja redno (vsakoletno). Top stripping je metoda površinskega odstranjevanja premazov, ki je odlična alternativa klasičnim postopkom odstranjevanja vseh slojev premaza do gole površine. Pri top strippingu se z ustreznim diamantnim filcem in minimalno porabo kemičnega sredstva izvede samo odstranjevanje vrhnjega sloja starega in poškodovanega akrilnega premaza.

V primerjavi s klasičnim odstranjevanjem ima top stripping številne prednosti:

  • Velik prihranek časa
  • Približno 10-krat manjša poraba odstranjevalca
  • Podaljšanje življenjske dobe premaza in talne obloge
  • Prihranek pri stroških čiščenja in dela
  • Manjši vplivi na okolje
  • Manjša obremenitev za izvajalce (fizične obremenitve, hlapi, ...)

Postopek takšne obnove tal predstavljamo v videu našega izobraževalnega centra:

Pri delu s čistilnimi filci, naj bo to odstranjevanje premazov, čiščenje ali poliranje, je zelo pomembna izbira ustreznega in kakovostnega filca. Razlika je še posebej občutna z uporabo filcev Twister s posebno sestavo, ki vključuje milijone mikroskopsko majhnih diamantov. Filci Twister so učinkovitejši, imajo daljšo življenjsko dobo in omogočajo okolju prijazno čiščenje in poliranje. Za odstranjevanje premazov s filcem Twister porabimo 3-krat manj kemičnih sredstev!

fILCI tWISTER

Pripravili smo klasični nabor premazov TASKI, med katerimi posebej izpostavljamo sredstvo TASKI Jontec Eternum. Gre za naš najbolj prodajan premaz, ki je priljubljen predvsem zaradi enostavne uporabe, visoke odpornosti in dolge življenjske dobe. Premaz je primeren za večino tipov talnih površin in tudi za območja z velikim številom obiskovalcev.

Tudi letos ob nakupu premazov ali odstranjevalcev v skupni količini nad 120 L ponujamo BREZPLAČNO izposojo strojev in svetovanje.

 

 

Generalno čiščenje

V okviru generalnega čiščenja letos posebej izpostavljamo nabor treh izdelkov TASKI Tapi, s katerimi lahko iz tekstilnih površin, kot so tapisoni, preproge in oblazinjeno pohištvo, odstranimo prav vsako vrsto madežev.

TASKI stain remover

Na področju čiščenja steklenih površin smo za doseganje najboljših rezultatov sestavili nabor profesionalnih pripomočkov vrhunske blagovne znamke Moerman. Revolucionarna novost pa je sistem čiščenja z mehko vodo HydroPower proizvajalca Unger. Naprava s posebnimi filtri omogoča čiščenje stekel z demineralizirano vodo, kar zmanjša potrebo po čistilnih sredstvih in prepreči sledove vodnega kamna po sušenju. Poleg tega je sistem zasnovan tako, da omogoča čiščenje do velikih višin brez uporabe lestev in dvigal.

 

V okviru generalnega čiščenja smo poleg naprednih omel Spillo in Snake za odstranjevanje prahu na težko dostopnih mestih v izbor vključili nekaj nepogrešljivih pripomočkov naše lastne blagovne znamke PUREBA. Novost so debele in trpežne krpe PVA, na voljo pa so tudi klasične krpe iz mikrovlaken v dveh debelinah. Za zahtevnejše naloge, pri katerih je pomembna ustrezna zaščita, priporočamo uporabo debelih, podaljšanih LATEX rokavic PUREBA.

Stroji

Med stroji posebej izpostavljamo nov stroj za ribanje in poliranje TASKI EGODISC FLEXX, ki z baterijskim delovanjem in drugimi prednostmi bistveno izboljša rokovanje in poveča učinkovitost pri nalogah čiščenja, odstranjevanja premazov in poliranja.

 

Za manj zahtevne naloge rednega čiščenja pa priporočamo mali stroj za mokro čiščenje tal Plecomop, ki je zdaj na voljo z boljšo baterijo in nekaj drugimi izboljšavami. Stroj izstopa po svoji priročnosti in enostavnosti rokovanja tudi za osebje brez posebnih znanj in izkušenj na področju čiščenja.

 

Praktično usposabljanje

V okviru Izobraževalnega centra Barjans smo za čistilno osebje organizirali praktično usposabljanje iz generalnega čiščenja in premazovanja. Dogodek bo potekal 20. junija v prostorih podjetja Barjans na Vrhniki.

Izobraževanje je izrazito praktično usmerjeno in je v prvi vrsti namenjeno izboljšanju rezultatov čiščenja, povečanju učinkovitosti in preprečevanju napak pri izvajanju čiščenja. Udeleženci bodo spoznali postopke strojnega čiščenja in premazovanja s posebnim poudarkom na metodi površinskega odstranjevanja. Naučili se bodo pravilnih metod, ki zagotavljajo hitro in učinkovito čiščenje steklenih površin, seveda pa bodo imeli tudi možnost strokovnega posvetovanja o specifičnih problemih, s katerimi se soočajo pri čiščenju v svojem delovnem okolju.

Za udeležbo je potrebna prijava in plačilo kavcije v višini 25 € + DDV, ki se udeležencem vrne v obliki bona za nakup izdelkov iz ponudbe podjetja Barjans.

ZA VEČ PODROBNOSTI IN PRIJAVO NA USPOSABLJANJE KLIKNITE TUKAJ!

Izobraževanje

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...