Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » Gratis dozer kreme za roke

Gratis dozer kreme za roke

12.3.2021

Po dobrem letu dni boja z epidemijo koronavirusa so nekateri vsakdanji ukrepi za preprečevanje okužb že postali del »nove normalnosti«, na katero so nas vse od začetka opozarjali epidemiologi. Redna uporaba dezinfekcijskih sredstev za roke je eden od učinkovitejših in tudi najmanj motečih ukrepov, ki pa ima vendarle lahko tudi neprijetne stranske učinke. Morda ste tudi vi opazili, da je vaša koža bolj suha in razdražena kot običajno? O tovrstnih težavah smo nedavno pisali v naši objavi o petih nasvetih proti izsušeni koži na rokah.

Poleg uporabe kakovostnih razkužilnih sredstev z dodanimi negovalnimi sestavinami in izogibanja ekstremnim temperaturam je glavno priporočilo za izboljšanje stanja kože na rokah redna uporaba kakovostne negovalne kreme.

Priporočamo kremo Soft Care Dermasoft / Derm plus, ki se hitro vpija in ni preveč mastna, kljub temu pa kožo odlično gladi in mehča. Ker nima dodanih dišav, barvil in parabenov, je primerna za uporabo v vseh okoljih. 

Na mestih, kjer se redno uporabljajo dezinfekcijska sredstva za roke, skrb za kožo najlažje vzpodbudimo z namestitvijo namenskega podajalnika. Tako zagotovimo, da je krema:

- vedno dostopna vsem,
- samo na izbrani lokaciji,
- zaščitena pred zunanjimi vplivi.

Veliko pakiranje 800 ml v kartuši je cenovno ugodno in ne zahteva pogostega polnjenja. Originalni dozer Soft Care lahko zdaj prejmete z brezplačnim reverzom ob nakupu le dveh polnil Dermasoft.

Ob nakupu v opombo zapišite: GRATIS DOZER.

 

Kam namestimo dozer za kremo?

Krema za roke mora biti na dosegu rok takoj, ko si jih umijemo in osušimo, zato priporočamo namestitev dozerja ob podajalniku brisačk za roke. 

Namestitev dozerja kreme za roke Namestitev dozerja kreme za roke ob podajalniku

 

Ker pa je za občutljivo kožo pomembna sprotna nega, priporočamo tudi klasično pakiranje v tubi Derm plus, ki je trenutno na voljo po znižani ceni. Tako lahko enostavno poskrbite, da imate ustrezno rešitev vedno pri roki - tudi pri pisalni mizi, v torbici, v avtu ...

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...