Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » Pripomočki za čiščenje stekel Moerman

Pripomočki za čiščenje stekel Moerman

12.9.2022

Moerman logoNa vseh področjih čiščenja si nenehno prizadevamo za višanje ravni čistoče ob hkratnem zmanjševanju naporov in nižanju stroškov. Eden od ključnih dejavnikov pri uresničevanju teh ciljev je uporaba inovativnih in kakovostnih pripomočkov, ki zagotavljajo lažje opravljanje dela in doseganje boljših rezultatov. Za lažje premagovanje izzivov, s katerimi se naše stranke srečujejo pri čiščenju oken in drugih steklenih površin, smo se odločili, da v ponudbo vključimo pripomočke priznanega proizvajalca Moerman.

Moerman je belgijsko podjetje z več kot stoletno tradicijo. Začeli so z izdelovanjem krtač, nato pa se tekom 20. stoletja uveljavili kot vrhunski proizvajalec strojev za pometanje. S širitvijo na tuje trge in vzpostavitvijo močnega lastnega oddelka za raziskave in razvoj so se po letu 2015 pozicionirali kot eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev pripomočkov za čiščenje steklenih površin.

Pripomočki Moerman nudijo rešitve za vse naloge profesionalnega čiščenja steklenih površin. Nenehne izboljšave izdelkov temeljijo na izkušnjah in testiranjih profesionalnih čistilcev oken. Z uporabo najboljših materialov in temeljitim nadzorom kakovosti tako Moerman svojim uporabnikom zagotavlja vse, kar potrebujejo za doseganje vrhunskih rezultatov čiščenja.

 

 

Pripomočki za čiščenje in umivanje steklenih površin Moerman

 

 

Boljši rezultati čiščenja stekel

Med vsemi površinami so okna tista, ki najbolj usmerjajo pogled, hkrati pa je to površina, ki je v idealnih pogojih sploh ne opazimo. Če pogled zastirajo lise in madeži, je to težko spregledati, zato je v svetu čiščenja težnja po perfekciji prav pri čiščenju oken še posebej izrazita.

V razvoju izdelkov Moerman je zato veliko pozornosti posvečene podrobnostim. Poleg klasične Dura-flex® gume za brisalce so pri Moermanu razvili napredno gumo NXT-R z izvirno formulacijo brez vsebnosti silikona, ki zagotavlja odlične rezultate dela v vseh temperaturnih pogojih in na vseh vrstah stekel. Zaradi izjemno gladkega drsenja po površini in brezhibnega brisanja je guma NXT-R posebej prijetna za delo, poleg tega pa je zelo vzdržljiva in visoko učinkovitost ohranja občutno dlje od običajnih gum. Za priročno in varno shranjevanje so menjalne gume Durafill NXT-R pakirane v premišljenem ohišju s protizdrsno površino in perforiranim pokrovčkom, ki preprečuje neželeno zadrževanje vlage.

Z gumo NXT-R je opremljen tudi eden izmed ključnih pripomočkov Moerman, t. j. brisalec Liquidator 3.0. Tretja različica prinaša dodatne izboljšave, ki ta brisalec uvrščajo med najboljše tovrstne izdelke na trgu. Njegova glavna prednost je kirurško natančno brisanje v celotni širini gume. Posebne zaključne sponke na konicah brisalca zagotavljajo optimalen pritisk na gumo in brezhibno čiščenje stekel tudi v kotičkih, ne glede na vrsto okvirja in tesnila. To v celoti odpravlja potrebe po dodatnem podrobnem čiščenju detajlov in tako prinaša velike časovne prihranke. Zaradi majhne teže in enostavnega upravljanja je delo z brisalcem Liquidator 3.0 prijetno in občutno manj utrudljivo.

 

 

 

Liquidator brisalec šip

 

 

 

 

Čiščenje oken na višini

Pri čiščenju oken in drugih steklenih površin na višini se običajno pojavljajo različne težave, povezane predvsem s težavnostjo dostopa in zamudnostjo menjavanja ustreznih pripomočkov. Oprema Moerman vam lahko prihrani precej nepotrebnega sestopanja in vzpenjanja po lestvi ter nerodnega preprijemanja pripomočkov.

Plezanju po lestvah pa se lahko v veliki meri povsem izognete z uporabo ustreznih teleskopskih ročajev. S kolenskim nastavkom lahko prilagodite naklon brisalca na površino in tako dosežete tudi dele, ki so zaradi globljih polic težje dostopni.

Ročaj Excelerator 2.0 ima poleg nastavitve naklona tudi gumb za preklop v »gibljivi način«, ki posnema gibljivost zapestja. Ta funkcija omogoča, da tudi s teleskopskim ročajem izvajate čiščenje s krožnimi gibi.

 

Hitrejše in učinkovitejše čiščenje steklenih površin

Naj gre za čiščenje oken na višini ali steklenih površin na tleh, vam lahko veliko časa prihranijo pripomočki, ki združujejo različne funkcije.

Če uporabite brisalec Liquidator 3.0, lahko nanj namestite tudi krpo F*LIQ, ki omogoča pomivanje in brisanje z istim pripomočkom. Med funkcijama preklapljate tako, da krpo s kratkim zamahom roke nastavite pod brisalec ali umaknete na hrbtno stran.

 

Lahko pa uporabite ročaj Combinator 2.0 in kateremu koli brisalcu dodate modularni pomivalec. Glede na to, iz katere strani namestite nosilec, lahko okna pomivate in brišete kar v eni potezi, ali pa med funkcijama menjavate z obračanjem ročaja.

 

Moerman - čiščenje stekel

 

Pri vsakem profesionalnem delu se splača vložiti v profesionalno opremo, ki zagotavlja večjo učinkovitost, nudi specifične rešitve, zmanjša obremenitve za uporabnika in hkrati prenese večje obremenitve ob dolgotrajni uporabi. S pripomočki Moerman boste pri čiščenju oken in drugih steklenih površin hitro opazili prednosti uporabe vrhunske opreme. 

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...