Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » Prehod blagovne znamke Franke v KWC

Prehod blagovne znamke Franke v KWC

26.4.2022

KWC Group AG je mednarodni vrhunski proizvajalec pip, celovite sanitarne opreme in specializiranih zdravstvenih rešitev. V letu 2022 so vse blagovne znamke, ki pripadajo skupini, vključno s KWC in Franke Water Systems Commercial, začele delovati pod novim imenom KWC Group AG.

Skupina na šestih lokacijah v Evropi in Aziji izdeluje visokokakovostne izdelke za domače potrošnike, (pol)javne ustanove in zdravstveni sektor.

KWC. The new name of Franke Water SystemsKWC Group AG združuje več kot 150-letno tradicijo in inovacije z naprednim strokovnim znanjem na področju tehnologije in materialov ter vrhunski dizajn.

Zanesljivost, trajnost in varovanje so med vrednotami, ki najbolje opisujejo skupino. Sedež KWC Group AG je v Unterkulmu v Švici in zaposluje več kot 1.000 ljudi po vsem svetu.

Od marca 2022 se bo komunikacija glasila: »KWC. The new name of Franke Water Systems«, s čimer se želi obvestiti stranke in uporabnike o novi blagovni znamki, oziroma preimenovanju znamke FRANKE v znamko KWC.

 

Prehod blagovne znamke Franke v KWC

 

KWC v toku življenja

Za funkcionalnost, inovativnost in strokovno znanje o oblikovanju potrebujemo le tri črke: KWC

Kot švicarsko podjetje z dolgo tradicijo z inteligentnimi rešitvami izboljšajo vaše načrte in dizajne kopalnic ter kuhinj. V 150-ih letih delovanja na trgu so združili znanje glede uporabe vode z visoko razvito tehnologijo. 

Z vrhunskim inženiringom, jasno zavezanostjo švicarski proizvodni lokaciji v Unterkulmu in dobro znano inovacijsko močjo, si z vami delijo ključno odgovornost: trajnostna raba vode, ki je najpomembnejši življenjski vir.

Motivirani zaposleni s strokovnim znanjem prevzemajo osebno odgovornost in prenašajo vrednote podjetja skozi generacije.

 

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...