Hamburger Barjans
Ikona noj racun   Ikona nakupovalni vozicek
Barjans
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Čistilna sredstva » Prehrambena industrija » Sredstvo za prehrambeno industrijo Divosan TC 86 VS8, 5 L

Sredstvo za prehrambeno industrijo Divosan TC 86 VS8, 5 L

  • Sredstvo za prehrambeno industrijo Divosan TC 86 VS8, 5 L
Blagovna znamka
DIVERSEY
42,58
(na kos, vključno z davkom)

Kratek opis:

Divosan TC 86 je nizko peneče, klor alkalno čistilno dezinfekcijsko sredstvo za CIP in spray uporabo v prehrambeni industriji. Vsebuje natrijevo lužino, natrijev hipok...


Šifra: 280697
Zaloga: Po naročilu
Najmanjša količina za naročilo je 2.
Pakiranje: kos
Zbirno pakiranje: 1 kos
Količina za naročilo:
  (na kos)

Srcek

Divosan TC 86 je nizko peneče, klor alkalno čistilno dezinfekcijsko sredstvo za CIP in spray uporabo v prehrambeni industriji. Vsebuje natrijevo lužino, natrijev hipoklorit in organske sekvestrene. Tovrstna kombinacija aktivnih sestavin zagotavlja zelo učinkovito odstranjevanje zaostankov tudi v trdi vodi. Prav tako je učinkovit kot dezinficiens na širok spekter mikroorganizmov, vključno z bakterijami, plesnimi, kvasovkami, sporami in virusi. Uporablja se kot enofazno čistilno in dezinfekcijsko sredstvo v CIP in spray aplikacijah čiščenja. Uporablja se v pivovarstvu in industriji pijač za čiščenje polnilcev, sirup tankov, odprtih posod, rokovanju s kvasom in filtracijski opremi. Uporablja se lahko v barih in restavracijah za čiščenje linij za pivo. V mlekarnah na sprejemu mleka in ostalih živilsko predelovalnih obratih za CIP aplikacije in čiščenje odtokov.

Drugi izdelki v kategoriji

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...