Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Servis

Servis

Servis_siroka

Imamo lastno tehnično ekipo, ki našim strankam zagotavlja montažo ter hitre rešitve ob morebitnih okvarah ali nastavitvah. Našim strankam nudimo:
• strokovno montažo različnih dozirnih sistemov in podajalnikov, 
• ustrezne nastavitve in vzdrževanje dozirnih naprav za profesionalne pomivalne stroje,
• ustrezne nastavitve in vzdrževanje dozirnih naprav za profesionalne pralne stroje,
• pooblačen servis in preglede za TASKI stroje,
• ustrezno demonstracijo uporabe, s katero zagotavljamo pravilno in varno uporabo strojev.

*Servis dozirnih naprav (za objektno higieno, kuhinjo in pralnice) nudimo le našim strankam, ki uporabljajo naša čistila.


KAKO NAROČITI SERVIS?

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 50 77 ali nam pišite na narocila@barjans.si. Podrobno opišite težavo ali napako. Pripišite kontaktno osebo in telefonsko številko, s katero se lahko povežemo in lokacijo. Na vaš servisni zahtevek se bomo odzvali v roku 5 delovnih dni, odvisno od stopnje nujnosti vaše težave in zasedenosti naših serviserjev.


Podjetje Barjans pri nas opravlja redne servise in montaže dozirnih naprav za doziranje čistil. Servisi se opravljajo zelo korektno, profesionalno in ažurno. Vse servise opravijo povprečno v 48 urah, serviserji so strokovno usposobljeni in v 99 % odpravijo napako že s prvim obiskom na lokaciji.

Barjans zelo dobro skrbi za našo dozirno opremo, veliko dela se opravi tudi s preventivnimi servisi za napake, ki jih Barjans ugotovi v okviru rednih pregledov, ki jih opravlja sanitarna inženirka. Za naše podjetje, ki ima po Sloveniji več kot 150 naročnikov, je zelo pomembno, da imamo kvalitetnega partnerja, da se okvare odpravijo čim prej, da je naš proces dela nemoten.

Mojca Gostiša, Sovita

Enota in lokacija, kjer je potreben servis*

Telefon*

Naprava / stroj / dozer*

Podjetje / plačnik*

Kontaktna oseba*

Email*

Opis težave*

Stopnja nujnosti*

Priložite sliko

Uveljavljate garancijo*


Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...