Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Izobraževalni center Barjans

Izobraževalni center Barjans

Izobraževalni center Barjans

Izobraževalni center Barjans je bil ustanovljen leta 2004, prvotno je deloval pod imenom Akademija Barjans. Leta 2018 smo Akademijo nadgradili in jo preimenovali v Izobraževalni center Barjans. Izobraževalni center vodi naš oddelek sanitarnega inženiringa.

V okviru Izobraževalnega centra izvajamo različna šolanja in praktično teoretična usposabljanja s področja higiene in čistoče. Izvajamo izobraževanja za:

- čistilno osebje,
- sobarice,
- kuharsko osebje,
- zdravstveno osebje,
- perice in negovalke perila,
- izobraževanja in verifikacijo HACCP.


V sodelovanju z Združenjem za razvoj znanja in Mednarodnim centrom za prenos znanja izvajamo tudi programe usposabljanja za pridobitev strokovne kvalifikacije, kjer udeleženci prejmejo tudi mednarodno veljaven certifikat.

Naši predavatelji so strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in so specializirani za različna področja higiene in čistoče v objektu. Sodelujemo z Zdravstveno fakulteto Univerze v Ljubljani, Inštitutom za sanitarno inženirstvo, Centrom za nego tekstilij in oblačil Univerze v Mariboru, Združenjem za razvoj znanja, Mednarodnim centrom za prenos znanja ter drugimi institucijami.

V okviru Izobraževalnega centra Barjans organiziramo tudi samostojna strokovna srečanja, dogodke in posvete, povezane s higieno in čistočo.

 

STROKOVNA KVALIFIKACIJAStrokovna kvalifikacija ter izobraževanje za čistilke in sobarice

 

HACCP IZOBRAŽEVANJA, NAČRTI IN VERIFIKACIJAHACCP načrt in HACCP izobraževanja ter HACCP verifikacija

 

STANDARD OBVLADOVANJA ČISTOČEStandard obvladovanja čistoče - SOČ

 

ANALIZEAnalize objekta

 
 
 

V okviru Izobraževalnega centra Barjans smo do leta 2019 izobrazili že blizu 5500 oseb. Nekaj čez 3000 oseb se je pri nas izobraževalo s področja obvladovanja čiščenja, ostali pa s področja HACCP-a.

Zelo smo ponosni, da smo vzpostavili edino izobraževanje za čistilno osebje v Sloveniji, ki se izkazuje s certifikatom (Strokovna kvalifikacija čistilec / čistilka prostorov), ter da smo tudi edina akreditirana institucija v Sloveniji, ki takšna izobraževanja tudi izvaja.

Poleg Strokovne kvalifikacije občasno izobražujemo tudi sobarice za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije.

dipl. san. inž. Nataša Mežnarič, vodja sanitarnega inženiringa, Barjans d.o.o.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...