Hamburger Logo 30 let barjans mini 2
Ikona noj racun   Ikona nakupovalni vozicek
Logo 30 let barjans mini 2
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Čistilna sredstva » Pralnice » Pralni detergent CLAX Mild Color 33D1, tekoče sredstvo, za pranje pri nizkih temperaturah, 20 L

Pralni detergent CLAX Mild Color 33D1, tekoče sredstvo, za pranje pri nizkih temperaturah, 20 L

  • Pralni detergent CLAX Mild Color 33D1, tekoče sredstvo, za pranje pri nizkih temperaturah, 20 L
Blagovna znamka
DIVERSEY
125,26
(na kos, vključno z davkom)

Kratek opis:

Clax Plus Color je encimski detergent za glavno pranje posebej formuliran za uporabo v komercialnih, bolnišničnih in OPL pralnicah. Detergent je bil razvit za avtomat...


Šifra: 135108
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: kos
Zbirno pakiranje: -
Količina za naročilo:
  (na kos)

Srcek

Clax Plus Color je encimski detergent za glavno pranje posebej formuliran za uporabo v komercialnih, bolnišničnih in OPL pralnicah.
Detergent je bil razvit za avtomatsko kot tudi ročno doziranje in se lahko uporablja pri vseh trdotah vode pri temperaturah od 30°C do 60°C.
Clax Plus Color je primeren za pranje vseh barvnih bombažnih in poli-bombažnih tkanin.

KLJUČNE LASTNOSTI:
Clax Plus Color je nizko alkalno, blago sredstvo na bazi učinkovite mešanice tenzidov, sekvestrenov trdote vode, sredstev proti sivenju perila in encimov.
Fosfati kot nosilci zagotavljajo nizko koncentracijo ionov trdote vode in posledično preprečujejo sedimentacijo komponent detergenta. Prav tako delujejo fosfati in druge sestavine kot sredstva proti sivenju perila in preprečujejo ponovno nalaganje umazanije.
Clax Plus Color detergent je formuliran z mešanico anionskih in neionskih tenzidov, ki zagotavljajo dobro odstranjevanje maščobne/oljne umazanije. Prisotnost proteolitskih encimov pripomore pri razgradnji beljakovin in s tem pospeši odstranjevanje beljakovinske umazanije kot je kri in zaostanki hrane.
Clax Plus Color detergent je primeren za uporabo kot detergent za glavno pranje. Lahko pa se tudi uporablja skupaj z alkalnih ojačevalcem (za zelo umazano perilo).
Clax Plus detergent se uporablja za pranje barvnega perila iz bolnišnic in drugih zdravstvenih ustanov kot tudi hotelov in restavracij. Dodatno je sredstvo primerno za pranje občutljivega perila.

PREDNOSTI:
- Odlični efekti pranja na različnih madežih in umazaniji.
- Preprečevanje sivenja perila, stabilizacija delcev umazanije v pralni raztopini.
- Zelo učinkovito na beljakovinske zaostanke (npr. kri in zaostanki hrane).
- Primerno za pranje barvnega in občutljivega perila.
Namen Pranje perila
Exclamation    

Opozorilna beseda: Pozor.
H319 - Povzroča hudo draženje oči.


Sorodni izdelki


Drugi izdelki v kategoriji

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...