Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Potrošni material in podajalniki » Toaletni papir » Toaletni papir ROLE COMPACT, 2-slojni, Tork Premium Soft, 27 rol/krt, T6

Toaletni papir ROLE COMPACT, 2-slojni, Tork Premium Soft, 27 rol/krt, T6

  • Toaletni papir ROLE COMPACT, 2-slojni, Tork Premium Soft, 27 rol/krt, T6
Blagovna znamka
TORK
96,70
(na krt, vključno z davkom)

Kratek opis:

Toaletni papir COMPACT, sistem T6, bele barve, s potiskom modrih lističev, 2-slojni, 90 metrov navitja, 27 rol v kartonu. Gramatura: 2 x 16,8 g/m2 Dimenzije: širina...


Šifra: 122239
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: krt
Zbirno pakiranje: 28 krt
Količina za naročilo:
  (na krt)

Srcek

Toaletni papir COMPACT, sistem T6, bele barve, s potiskom modrih lističev, 2-slojni, 90 metrov navitja, 27 rol v kartonu.
Gramatura: 2 x 16,8 g/m2
Dimenzije: širina = 9,9 cm, premer role = 13,2 cm
Tip Rolice
Slojnost 2-sloja
Blagovna znamka Tork
Ecolabel   ZNAK ZA OKOLJE “ECOLABEL” - Okoljska Marjetica
Znak za okolje Evropske unije (“eco label flower” oziroma “okoljska marjetica”) je instrument zagotavljanja varstva okolja. Znak odlikuje proizvode oziroma storitve, ki zadovoljujejo visoke okoljske standarde. Pridobitelja zavezuje k trajni strategiji varovanja okolja v največji možni meri, v celotnem življenjskem obdobju proizvodov oziroma storitev, ki jih ponuja na tržišču.

Pefc   ZNAK TRAJNOSTNEGA GOSPODARJENJA Z GOZDOVI “PEFC”
PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes) je neodvisna, neprofitna, nevladna organizacija, ki preko certifikacije s pomočjo tretjih oseb podpira trajnostno gospodarjenje z gozdovi po celem svetu. PEFC zagotavlja, da les za certificirane lesne in papirne produkte prihaja iz gozdov, s katerimi se trajnostno gospodari.

Fsc   ZNAK TRAJNOSTNEGA GOSPODARJENJA Z GOZDOVI “FSC”
FSC (Forest Stewardship Council) je neodvisna organizacija, ki je v Evropi vzpostavila mednarodni sistem certificiranja gozdov. Certifikat zagotavlja trajno gospodarjenje z gozdom kot obnovljivim, vendar zelo občutljivim naravnim virom. Podjetja, ki se odločijo za certifikat FSC “Chain of Custody“ (skrbniške verige), zagotavljajo končnemu uporabniku, da les za izdelke izvira iz gozdov, ki so upravljani po zahtevah standardov organizacije FSC.

Opis izdelka
Toaletni papir COMPACT, sistem T6, bele barve, s potiskom modrih lističev, 2-slojni, 90 metrov navitja, 27 rol v kartonu.
Gramatura: 2 x 16,8 g/m2
Dimenzije: širina = 9,9 cm, premer role = 13,2 cm
Lastnosti
Certifikati

Sorodni izdelki


Drugi izdelki v kategoriji

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...