Hamburger Logo 30 let barjans mini 2
Ikona noj racun   Ikona nakupovalni vozicek
Logo 30 let barjans mini 2
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Potrošni material in podajalniki » Podajalniki za toaletni papir » PODAJALNIK toaletnega papirja SmartOne MINI Elevation, DVOJNI, bel, T9

PODAJALNIK toaletnega papirja SmartOne MINI Elevation, DVOJNI, bel, T9

  • PODAJALNIK toaletnega papirja SmartOne MINI Elevation, DVOJNI, bel, T9
Blagovna znamka
TORK
57,83
(na kos, vključno z davkom)

Kratek opis:

Smart one mini je sodoben, učinkovit in eleganten sistem podajanja toaletnega papirja. Primeren je predvsem za zahtevna področja, majhne prostore in lokacije z visokim...


Šifra: 111183
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: kos
Zbirno pakiranje: 96 kos
Količina za naročilo:
  (na kos)
Variacije na voljo
Barva Bela Črna

Srcek

Smart one mini je sodoben, učinkovit in eleganten sistem podajanja toaletnega papirja. Primeren je predvsem za zahtevna področja, majhne prostore in lokacije z visokim številom obiskovalcev.
Z enakomernim doziranjem vsakega lističa posebej omogoča znižanje porabe, v primerjavi z običajnim jumbo podajalnikom celo do 40 %. Delovanje z dvema rolama hkrati zagotavlja, da se vsaka rola porabi do zadnjega lističa, ne da bi uporabniku kadarkoli zmanjkalo papirja.
Podajalnik je zaklenjen in popolnoma zaprt, kar zagotavlja najvišjo stopnjo higiene, saj se uporabnik dotakne samo tistega lističa, ki ga potrebuje. Spodnji del ohišja je polprosojen, kar omogoča spremljanje količine polnila.

Dimenzije: V x Š x G = 221 mm x 398 mm x 156 mm.

Tip Večje role
Blagovna znamka Tork

Sorodni izdelki


Drugi izdelki v kategoriji

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...