Hamburger Barjans
Ikona noj racun   Ikona nakupovalni vozicek
Barjans
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Potrošni material in podajalniki » Papirnate brisače » PAPIRNATE BRISAČE CENTRAL, 2-slojne, bele, Tork Reflex™, 6 rol/pak, M4

PAPIRNATE BRISAČE CENTRAL, 2-slojne, bele, Tork Reflex™, 6 rol/pak, M4

  • PAPIRNATE BRISAČE CENTRAL, 2-slojne, bele, Tork Reflex™, 6 rol/pak, M4
Blagovna znamka
TORK
51,18
(na pak, vključno z davkom)

Kratek opis:

Večnamenski papir Advanced kvalitete je idealen za večino nalog, predvsem za brisanje razlitja. Zaradi mehkobe pa tudi za brisanje rok. Certificiran za stik z živili....


Šifra: 221270
Zaloga: Ni zaloge
Pakiranje: pak
Zbirno pakiranje: 24 pak
Količina za naročilo:
  (na pak)

Srcek

Večnamenski papir Advanced kvalitete je idealen za večino nalog, predvsem za brisanje razlitja. Zaradi mehkobe pa tudi za brisanje rok.
Certificiran za stik z živili. Ecolabel.
Blagovna znamka Tork
Tip brisače S centralnim izvlekom
Slojnost 2-sloja
Celuloza Celuloza in reciklaža
Ecolabel   ZNAK ZA OKOLJE “ECOLABEL” - Okoljska Marjetica
Znak za okolje Evropske unije (“eco label flower” oziroma “okoljska marjetica”) je instrument zagotavljanja varstva okolja. Znak odlikuje proizvode oziroma storitve, ki zadovoljujejo visoke okoljske standarde. Pridobitelja zavezuje k trajni strategiji varovanja okolja v največji možni meri, v celotnem življenjskem obdobju proizvodov oziroma storitev, ki jih ponuja na tržišču.

Pefc   ZNAK TRAJNOSTNEGA GOSPODARJENJA Z GOZDOVI “PEFC”
PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes) je neodvisna, neprofitna, nevladna organizacija, ki preko certifikacije s pomočjo tretjih oseb podpira trajnostno gospodarjenje z gozdovi po celem svetu. PEFC zagotavlja, da les za certificirane lesne in papirne produkte prihaja iz gozdov, s katerimi se trajnostno gospodari.

Fsc   ZNAK TRAJNOSTNEGA GOSPODARJENJA Z GOZDOVI “FSC”
FSC (Forest Stewardship Council) je neodvisna organizacija, ki je v Evropi vzpostavila mednarodni sistem certificiranja gozdov. Certifikat zagotavlja trajno gospodarjenje z gozdom kot obnovljivim, vendar zelo občutljivim naravnim virom. Podjetja, ki se odločijo za certifikat FSC “Chain of Custody“ (skrbniške verige), zagotavljajo končnemu uporabniku, da les za izdelke izvira iz gozdov, ki so upravljani po zahtevah standardov organizacije FSC.

Isega   ZNAK ZA STIK Z ŽIVILI
Oznaka za materiale in izdelke, ki izpolnjujejo pogoje, da lahko pridejo v stik z živili.


Sorodni izdelki


Drugi izdelki v kategoriji

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...