Hamburger Barjans
Ikona noj racun   Ikona nakupovalni vozicek
Barjans
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Oprema Franke » Pipe in tuši » Franke armatura samozapiralna stenska F5SM1009

Franke armatura samozapiralna stenska F5SM1009

  • Franke armatura samozapiralna stenska F5SM1009
Blagovna znamka
FRANKE
746,05
(na kos, vključno z davkom)

Kratek opis:

F5S-Mix samozapiralna mešalna armatura za pritrditev na steno, z vrtljivo ročko z možnostjo zaklepa. Za sanitarije. FRAMIC samozapiralna mešalna kartuša, hidravlično k...


Šifra: 118762
Zaloga: Po naročilu
Pakiranje: kos
Zbirno pakiranje: 1 kos
Količina za naročilo:
  (na kos)

Srcek

F5S-Mix samozapiralna mešalna armatura za pritrditev na steno, z vrtljivo ročko z možnostjo zaklepa. Za sanitarije. FRAMIC samozapiralna mešalna kartuša, hidravlično kontrolirana, potrebno malo vzdrževanja, brez stagnacije. S tehnologijo keramičnih diskov, samozapiralno, neodvisno od pretoka vode zaradi ločenega oblikovanja. Brezstopenjska prilagoditev trajanja toka. Povezava na toplo in hladno vodo, DN 15. Celotna kovinska konstrukcija, visoko polirana kromirana medenina. Aerator z vgrajenim regulatorjem pretoka 3,0 L / min. Z nastavljivimi in zaklepnimi povezavami s preprečevalcem povratnega toka in cedilami, popolnoma pokritimi z vijačnimi rozetami. Projekcija 195 mm.

Drugi izdelki v kategoriji

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...