Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » [PREMAZOVANJE TAL] Akcijske cene in 30 brezplačnih analiz talnih površin s svetovanjem!

[PREMAZOVANJE TAL] Akcijske cene in 30 brezplačnih analiz talnih površin s svetovanjem!

5.5.2020

Prihaja nova sezona premazovanja tal, s tem pa se začenja tudi naša vsakoletna akcija. 

   Preglejte akcijski letak!
 

Zavedamo se, da je izbira optimalnega premaza ali odstranjevalca včasih zahtevna naloga. Pogosto se težave začnejo že pri identifikaciji materiala, iz katerega je izdelana talna površina. Neustrezna sredstva in slabo izvedeni postopki pa lahko vaša tla trajno poškodujejo in tako povzročijo nepotrebne dodatne stroške. 

Zato smo se odločili, da našim cenjenim strankam tudi v letošnji sezoni premazovanja podarimo 30 BREZPLAČNIH ANALIZ TALNIH POVRŠIN*. Na vaš objekt bomo poslali našega strokovnega sodelavca za talne površine, ki ima za seboj več kot 20 let izkušenj z vzdrževanjem tal.

Vaše talne površine bo temeljito pregledal, z različnim testi ugotovil, iz kakšnega materiala so, ter vam svetoval, katera vrsta premaza je potrebna glede na obstoječe stanje vaše talne površine. Pregledal bo tudi vašo opremo za premazovanje in vam odgovoril na kakršna koli vprašanja v zvezi s premazovanjem in nego vaših tal. Ne pozabite, obstajajo rešitve za še tako dotrajane talne površine, potrebne menjave.

 

Analiza je brezplačna in neobvezujoča. Prijavite se lahko preko maila izobrazevalni-center@barjans.si. Število analiz je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Akcija velja do 30. 9. 2020.

* Brezplačnih analiz ne izvajamo za fizične osebe.

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...