Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » POMEMBNO OBVESTILO ZA STRANKE,KI PRIHAJAJO NA NAŠE PODJETJE

POMEMBNO OBVESTILO ZA STRANKE,KI PRIHAJAJO NA NAŠE PODJETJE

27.2.2020

Zaradi pandemije in zmanjšanja prenosa koronavirusa smo bili dolžni sprejeti določene ukrepe za zaščito in varnost nas vseh.  Ukrepi veljajo do preklica.

Vstop za stranke v naš objekt ni več mogoč. Stik z zaposlenimi bo omejen na minimum. Če želite oddati naročilo in ga osebno prevzeti, ga morate predhodno oddati preko telefona 080 50 77 ali emaila narocila@barjans.si. Na vaš email vam bomo poslali predračun, saj plačil s kartico in gotovino do nadaljnjega ne bomo sprejemali. Po plačilu predračuna se oglasite v skladišču (zgornja stavba). Vendar pozor, ne vstopajte v skladišče! Za dvig robe pokličite na telefon +386 1 750 66 42. Naročeno vam bomo pripeljali na parkirišče. 

Zaradi omejenih kapacitet in prilagojenega delovanja dostavnih služb do nadaljnjega dostave fizičnim osebam ne bodo možne.

Prosimo, da ne prihajate na osebne dvige, če kažete znake prehlada ali okužbe, ali imate vročino. 

Prosimo, da dostavljalci robe ne vstopate v stavbo. Če ste pripeljali naročeno robo, vas prosimo, da pokličete prevzemnika na telefon +386 1 620 77 64. 

Do nadaljnjega se v podjetju tudi ne rokujemo in upoštevamo varnostno razdaljo 1,5 m. Vsi nenujni sestanki so odpovedani oziroma se izvedejo preko Skypa. Večina zaposlenih bo delo opravljala od doma.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...