Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Novice » NOVI UKREPI PRI POSLOVANJU!

NOVI UKREPI PRI POSLOVANJU!

14.10.2020

SPOŠTOVANI POSLOVNI PARTNERJI.


Zaradi porasta okužb v Sloveniji želimo v največji možni meri zaščititi svoje zaposlene in obiskovalce, ki prihajajo k nam.

Zavedamo se, da smo v panogi, za katero je zelo pomembno, da še naprej posluje po svojih najboljših močeh. Higiena in čistoča sta v teh časih zelo pomembni in tu smo, da ju z našo pomočjo vzdržujete. Zelo pozorno sledimo vsem ukrepom in priporočilom, ki jih odredi vlada.

Zaradi skupne varnosti smo sprejeli NOVE UKREPE, ki veljajo do preklica.


LASTNI PREVZEMI V NAŠEM PODJETJU 


- PLAČILO PO POVZETJU
na sedežu našega podjetja do nadaljnjega NI več MOGOČE

Plačil z gotovino ali kartico na sedežu podjetja do nadaljnjega ne sprejemamo! Ob prevzemu blaga mora biti vaše naročilo že plačano, če z nami nimate sklenjene pogodbe za odlog plačila. Prosimo, poslužujte se naročil in plačil preko naše spletne strani.
Za prevzem vašega naročila na našem podjetju najprej pokličite na telefon +386 1 750 66 42 in ne vstopajte v skladišče. Naročeno vam bomo pripeljali na parkirišče.

- LASTEN PREVZEM na sedežu podjetja je omejen.

Za prevzem vašega naročila najprej pokličite na telefon +386 1 750 66 42 in ne vstopajte v skladišče. Naročeno vam bomo pripeljali na parkirišče. Ob prevzemu nosite masko, tudi če se nahajate na zunanjih površinah.
Prosimo, da ne prihajate na osebne dvige, če kažete znake prehlada ali okužbe ali imate vročino.


NAROČILA 


- NAROČNIŠKA SLUŽBA sprejema vaša naročila od ponedeljka do petka od 7:00 do 15:00 preko telefonske številke 080 50 77 ali e-maila narocila@barjans.si.

- SPLETNA NAROČILA bodo najhitreje in najlažje obdelana in realizirana, zato priporočamo, da svoja naročila oddajate preko naše spletne trgovine. Če potrebujete pomoč, nam lahko pišete preko spletnega klepetalnika ali pa nas pokličete na 01 62 77 54 in z veseljem vam bomo pomagali (od ponedeljka do petka od 7:00 do 15:00).



DOSTAVA VAŠIH NAROČIL 

- Dostava deluje po urnikih dostav s striktnimi ukrepi za preprečevanje prenosa koronavirusa.
- Dostave se vršijo na lokacije strank v skladu z njihovimi lastnimi režimi za dostave, ob maksimalni higieni in brez neposrednega kontakta.



DOSTAVE BLAGA ZA PODJETJE BARJANS 

Vstopi v prostore Barjans d.o.o. niso dovoljeni, posebno strogi so režimi pri dostavah dobaviteljev.
Prosimo, da dostavljavci ne vstopate v naše prostore. Če ste pripeljali naročeno robo, vas prosimo, da pokličete prevzemnika na telefon +386 1 620 77 64.

Vozilo lahko pripeljete do razkladalne rampe in počakate zunaj ali v kabini svojega vozila. Naši skladiščniki bodo razložili blago in vam predali dokumente. Šoferjem je prepovedano vstopati v katerikoli del poslopja podjetja Barjans.

 

Hvala za razumevanje.
Vaš Barjans d.o.o.

Kategorije novic

Zelena smer

Zdravstvo

Horeca

Šolstvo

Industrija

Nekategorizirano

Dogodki

Zelena smer


Prijava na e-novice

S klikom na gumb soglašate z obdelavo vašega e-naslova za namene pošiljanja e-novic. Več si lahko preberete v politiki zasebnosti

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...