Hamburger Logo barjans tradicija png Telefonski kontakt Ikona nakupovalni vozicek
Logo barjans tradicija png
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Dogodki » HACCP usposabljanje in seminar, 30. 3. 2023

HACCP usposabljanje in seminar, 30. 3. 2023

Dogodek je potekel.


Če pri svojem delu prihajate v kakršenkoli stik s hrano, potem je ta seminar kot nalašč za vas!


HACCP usposabljanje in seminar:

- traja 3 ure

- udeleženci prejmejo potrdilo o rednem usposabljanju

- izvedeli boste kako se pripraviti na inšpekcijo

 


Na seminarju vam bomo predstavili:

  • osnove HACCP sistema in vas seznanili, kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne,
  • novosti in spremembe zakonodaje (transmaščobne kisline in akrilamid; Spremembe v Uredbi EU o higieni živil v prehranskih objektih (852/2004),
  • smernice za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjene končnemu potrošniku,
  • dejavnike tveganja pri okužbi s hrano,
  • smernice za obravnavo klicenoscev pri delu z živili.

Posebej se bomo osredotočili na pripravo na morebiten inšpekcijski pregled ter predstavili, kako racionalizirati postopke dela. Naučili vas bomo, kako zmanjšati število obrazcev, zapiskov ter si zmanjšati delo.

Udeleženci prejmete tudi potrdilo o rednem usposabljanju, s katerim zadostite zakonskim zahtevam.

 

 Termin in lokacija 

Dne: 30. 3. 2023 ob 9.uri

Lokacija: Barjans d.o.o., Pod Hruševco 20, 1360 Vrhnika

 

 Cena 

80 €/ osebo + DDV

Ugodnost: za 2 osebi iz iste organizacije = 130 €/2 osebi + DDV

 

HACCP seminar in usposabljanje

 

 Program izobraževanja 

8.45 - 9.00:

  • Prihod in prijava udeležencev

9.00 - 10.30:

  • Novosti na področju zakonodaje
  • Pravilno rokovanje z živili
  • Spremljajoči higienski program in sistem HACCP
  • Najpogostejša neskladja ugotovljena med notranjim in inšpekcijskim nadzorom

10.30 - 11.00:

  • Odmor

11.00 - 12.00:

  • Racionalizacija postopkov dela in validacija HACCP sistema
  • Katere dokumente je potrebno imeti, ko nas obišče inšpektor?
  • Praktični primeri v sodelovanju z udeleženci
  • Zaključek, podelitev potrdil

 

 Komu je seminar namenjen? 

Seminar je namenjen vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo, prometom in prodajo živil: zaposlenim v barih, gostiščih, restavracijah, slaščičarnah, kavarnah, turističnih kmetijah, pekarnah, predelovalcih in prevoznikih živil, vrtcih, šolah, vzgojnih ustanovah, domovih za starejše, drugih zavodih, ki za svoje oskrbovance in gojence pripravljajo ter razdeljujejo hrano …

 

 O predavateljici 

Nataša Mežnarič - HACCP predavateljica

Nataša Mežnarič je diplomirana sanitarna inženirka z dodatnim znanjem iz vodenja kadrov. Že skoraj 20 let vzpostavlja sisteme čistoče in higiene v objektih. Je strokovna sodelavka Zdravstvene fakultete, smer sanitarno inženirstvo ter mentorica študentov, ki pri njej opravljajo strokovno prakso kot bodoči inšpektorji. Je tudi redna predavateljica na Mednarodnem centru za prenos znanja.

 

 Prijava 

Prijave sprejemamo do 27. 3. 2023 preko e-maila marketing@barjans.si ali preko spodnjega obrazca.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...