Sredstvo za dezinfekcijo Divosan Extra VT55, za prehrambeno industrijo, 20 L
Kratek opis:
OPIS IN LASTNOSTI DIVOSAN EXTRA VT55 je visoko učinkovito sredstvo za končno dezinfekcijo, posebej formulirano za zunanje - OPC čiščenje v živilsko-predelovalni indus...
DIVOSAN EXTRA VT55 je visoko učinkovito sredstvo za končno dezinfekcijo, posebej formulirano za zunanje - OPC čiščenje v živilsko-predelovalni industriji, industriji pijač in mlekarnah.
LASTNOSTI
Je visoko koncentrirano sredstvo za dezinfekcijo na bazi kvarternih amonijevih spojin (kvati). Ima odličen dezinfekcijski učinek na večino vegetativnih oblik mikroorganizmov vključno z Gram-pozitivnimi in Gram-negativnimi baterijami ter kvasovkami.
Priporoča se za uporabo v vseh procesih OPC čiščenja. Uporablja se na vseh površinah, ki so bile predhodno temeljito očiščene in sprane. Lahko se uporablja za dezinfekcijo tal, sten, pripomočkov in druge opreme, ki se uporablja za pripravo živil; sredstvo je primerno za uporabo v procesorjih za meso in perutnino, hitro hrano, mlekarne in večino drugih procesov v živilsko-predelovalni industriji.
Primeren je za ročno uporabo kot tudi za namakanje in razprševanje ter za zameglevanje.
Vsebuje kvaterne amonijeve spojine, benzil-C12-16-alkildimetil, kloridi (Cocoalkonium Chloride).
Opozorilna beseda: Nevarno.
H314 - Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.
H410 - Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
DIVOSAN EXTRA VT55 je visoko učinkovito sredstvo za končno dezinfekcijo, posebej formulirano za zunanje - OPC čiščenje v živilsko-predelovalni industriji, industriji pijač in mlekarnah.
LASTNOSTI
Je visoko koncentrirano sredstvo za dezinfekcijo na bazi kvarternih amonijevih spojin (kvati). Ima odličen dezinfekcijski učinek na večino vegetativnih oblik mikroorganizmov vključno z Gram-pozitivnimi in Gram-negativnimi baterijami ter kvasovkami.
Priporoča se za uporabo v vseh procesih OPC čiščenja. Uporablja se na vseh površinah, ki so bile predhodno temeljito očiščene in sprane. Lahko se uporablja za dezinfekcijo tal, sten, pripomočkov in druge opreme, ki se uporablja za pripravo živil; sredstvo je primerno za uporabo v procesorjih za meso in perutnino, hitro hrano, mlekarne in večino drugih procesov v živilsko-predelovalni industriji.
Primeren je za ročno uporabo kot tudi za namakanje in razprševanje ter za zameglevanje.