Čistilo za maščobe in dezinfekcijo MULTI ACTIV, z razpršilko, 750 ml
Kratek opis:
Je večnamensko razmaščevalno in dezinfekcijsko sredstvo, pripravljeno za uporabo. Sestava z aktivnim protibakterijskim učinkom zagotavlja odstranitev gram pozitivnih...
Sestava z aktivnim protibakterijskim učinkom zagotavlja odstranitev gram pozitivnih in gram negativnih bakterij, glivic, plesni in neprijetnih vonjav z ravnih površin.
Uporaben za sekalne mize, mesoreznice, hladilnice, sanitarije in pri programih HACCP.
NAVODILO:
Za čiščenje: Razpršite sredstvo 20 cm od površine. S krpo obrišite popršeno površino.
Za dezinfekcijo: Razpršite sredstvo 20 cm od površine. Pustite delovati najmanj 15 minut. S krpo obrišite popršeno površino ali izperite.
pH 10,5
Biološka razgradljivost: 90 %.
SESTAVA:
100 g izdelka vsebuje: čistil alkildimetilbenzil klorid 0,4 g, pomožne snovi, barvilo in vodo po potrebi za 100 g.
REZULTATI ANALIZE PROTIMIKROBNEGA UČINKA:
Skupen mikrobiološki naboj: < 0,1 UFC/cm2 (ISO 18593:2004 + UNI EN ISO 4833:2004)
Enterobakterije: < 0,1 UFC/cm2 (ISO 18593/04 + ISO 21528-2:2004)
Plesni: < 0,1 UFC/cm2 (ISO 18593/04 + ISO-7954/87)
Kvasovke: < 0,1 UFC/cm2 (ISO 18593/04 + ISO-7954/87)
Oblika | tekočina |
Namen | kuhinja |
Aktivna učinkovina | ostalo |
Opozorilna beseda: Pozor.
H226 - Vnetljiva tekočina in hlapi.
H319 - Povzroča hudo draženje oči.
H412 - Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
Sestava z aktivnim protibakterijskim učinkom zagotavlja odstranitev gram pozitivnih in gram negativnih bakterij, glivic, plesni in neprijetnih vonjav z ravnih površin.
Uporaben za sekalne mize, mesoreznice, hladilnice, sanitarije in pri programih HACCP.
NAVODILO:
Za čiščenje: Razpršite sredstvo 20 cm od površine. S krpo obrišite popršeno površino.
Za dezinfekcijo: Razpršite sredstvo 20 cm od površine. Pustite delovati najmanj 15 minut. S krpo obrišite popršeno površino ali izperite.
pH 10,5
Biološka razgradljivost: 90 %.
SESTAVA:
100 g izdelka vsebuje: čistil alkildimetilbenzil klorid 0,4 g, pomožne snovi, barvilo in vodo po potrebi za 100 g.
REZULTATI ANALIZE PROTIMIKROBNEGA UČINKA:
Skupen mikrobiološki naboj: < 0,1 UFC/cm2 (ISO 18593:2004 + UNI EN ISO 4833:2004)
Enterobakterije: < 0,1 UFC/cm2 (ISO 18593/04 + ISO 21528-2:2004)
Plesni: < 0,1 UFC/cm2 (ISO 18593/04 + ISO-7954/87)
Kvasovke: < 0,1 UFC/cm2 (ISO 18593/04 + ISO-7954/87)