Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Storitve

Storitve - Nadzor / Svetovanje
Storitve - Nadzor / Svetovanje

Nadzor / Svetovanje

Kako boste vedeli, da Vaš sistem deluje tako učinkovito, varno in racionalno kot si sami želite?

ZUNANJE PRESOJE IN SVETOVANJE HACCP SISTEMA IN ČISTOČE V STAVBAH

V podjetju Barjans se zavedamo, da je preventiva veliko boljša in cenejša kot kurativa. Ko vas ujame inšpekcija je prepozno. Prav tako je prepozno, ko opazite, da so vam nepravilna sredstva in postopki čiščenja uničili materiale ali ko mora čistilka na bolniško zaradi napačnega rokovanja s čistili. Zato vam nudimo zunanje presoje HACCP sistemov in stavbne čistoče, da tudi za vas ne bo prepozno, . Le tako lahko pravočasno odkrijemo napake in pomanjkljivosti v vaših sistemih.

Zunanji nadzor omogoči strokovni in objektivni vpogled nad vzpostavljenim sistemom čiščenja in HACCP-a.

Z zunanjim nadzorom se ugotovijo morebitna odstopanja in šibke točke v sistemu čistoče in higiene. Predstavlja nujnost, saj se s izkušenim pristopom predlagajo korektivni (popravni) ukrepi.

Nadzorne presoje periodično opravlja naš sanitarni inženir, ki je podprt z dolgoletnim znanjem in pridobljenimi izkušnjami vzpostavljanja sistemov.
Nadzorne presoje služijo identifikaciji napak, njihovemu odpravljanju in preprečevanju vnovičnega pojavljanja. Zaobjame celotni delovni proces in vse stopnje notranjega nadzora.
Ugotovitve sanitarnega inženirja so podprte z brisi na snažnost površin, ki dajo trenutno oceno o kakovosti očiščenosti in ustreznosti izbranih čistil.
Zunanji nadzor s svetovanjem se naročniku preda v obliki pisnega poročila. Ugotovitve se predstavi tudi izvajalcem čiščenja, s katerimi se skupaj oblikuje popravne ukrepez določitvijo rokov.

Trajnost preteklega truda vzpostavljanja HACCP sistema in Standarda obvladovanja čistoče v inštitucijah lahko zagotovijo le občasne zunanje presoje, ki ponudijo tudi ustrezne korektivne (popravne) ukrepe.

Z zunanjem nadzorom skrb za delovanje sistema čiščenja prevzamemo mi.