Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Izobraževalni center Barjans

Izobraževalni center - HACCP
Izobraževalni center - HACCP

HACCP

V okviru izobraževalnega centra:

-          izvajamo HACCP izobraževanja,
-          izdelamo HACCP načrte,
-          pomagamo vzpostaviti notranji nadzor nad HACCP sistemom,
-          izvedemo HACCP verifikacijo / pregled,
-          nudimo strokovno pomoč pri srečanju z inšpekcijo.

HACCP izobraževanja so zakonsko obvezna za vse, ki na kakršenkoli način prihajajo v stik s hrano (npr. kuharji, natakarji, vzgojiteljice in pomočnice, pazniki, dostavljavci hrane, hišniki, ki razvažajo hrano na enote …). Temo izobraževanja zato prilagodimo vašim individualnim potrebam.

Izdelamo HACCP načrt, ki je prilagojen vaši kuhinji in s katerim boste zadostili zakonskim zahtevam. Pomagamo vam vzpostaviti notranji nadzor, ki je osnovan po načelih HACCP sistema.

Izvajamo tudi HACCP verifikacijo / pregled nad vzpostavljenim HACCP sistemom. Pravilnik o higieni živil (Ur.l. RS, št. 60/02, 104/03, 11/2004 in 51/2004) zahteva verifikacijo 1- do 2- krat letno, s čimer se ugotovi skladnost dokumentacije z zakonodajo in dejanskim stanjem v kuhinji. To je višji nadzor, ki zahteva strokovno usposobljeno osebo, saj se pregleda tudi izvajanje dela vodje HACCP skupine.

Hkrati nudimo tudi strokovno pomoč pri srečanju z inšpekcijo. Dopolnimo vašo dokumentacijo in poskrbimo, da boste zadostili vsem zakonskim zahtevam.

 

Naša prednost je, da se trudimo vzpostavljati take sisteme, ki jih boste uporabljali in ne kršili, oziroma take sisteme, ki so življenjski. HACCP sisteme izvaja naša diplomirana sanitarna inženirka Nataša Mežnarič, ki je hkrati tudi strokovna sodelavka in predavateljica Visoke šole za zdravstvo Univerze v Ljubljani.

Za naročilo HACCP storitve pošljite povpraševanje na natasa.meznaric@barjans.si ali pokličite na 041 774 273.