Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

O podjetju

Zgodovina
Zgodovina
Zgodovina

Zgodovina

Podjetje Barjans d.o.o. je na slovenskem prostoru prisotno že od leta 1990. V letu 1992 smo svoje poslanstvo začeli pretežno kot prodajalec papirnate galanterije, čistil in čistilnih pripomočkov. Glavno vodilo delovanja je bilo, že od nekdaj, čim bolj ustreči strankam, njihovim potrebam in željam. Tako smo lahko po nekaj letih iz potreb na trgu razbrali, da procesi zagotavljanje čistoče, higiene in varnosti uporabnikov v objektih zahtevajo bolj strokoven pristop. Podjetje je začelo zaposlovati diplomirane inženirje higiene, diplomirane inženirje organizacije in druge strokovne kadre, da bi lahko s strokovnim znanjem reševali kompleksne probleme, s katerimi so se srečevale naše stranke.

 

Prav tako smo vzpostavili široko mrežo sodelovanja z zunanjimi strokovnjaki, kot so dr. medicine, zavod za zdravstveno varstvo, visoka šola za zdravstvo, čistilni servisi in svetovno znani dobavitelji. Podjetje Barjans je tako postalo križišče številnih strokovnih informacij in znanj na eni strani, ter problemov in potreb strank na drugi. Le te smo skušali oblikovati v učinkovite in dolgoročno dobre rešitve. Vedno smo se trudili svetovati tisto, kar smo se skozi leta izobrazili in izkusili, stranke so bile naše vodilo, njihove težave pa naši izzivi.

 

Pri podjetju Barjans ponujamo svojim strankam celovito skrb za čistočo in higieno, katero dosežemo s ponudbo ustreznih in visokokakovostnih izdelkov, kot tudi s ponudbo storitev, ki predstavljajo popolno rešitev za dokončno zagotavljanje visoke ravni čistoče.