Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

O podjetju

Prodajni program
Prodajni program

Prodajni program

Podjetje Barjans d.o.o. je tako prodajno kot storitveno podjetje. V našem prodajnem programu je veliko število izdelkov, saj poskušamo zadovoljiti tudi najzahtevnejše kupce. Različne vrste, dimenzije, pakiranja ter kakovostni in cenovni razredi zagotavljajo, da boste našli vse kar potrebujete za čistočo in higieno vaših prostorov.

 

Na enem mestu ponujamo vse za toaletne prostore in umivalnice: podajalniki, papirnate brisače, toaletni papir, mila, čistila, dišave, pripomočki za čiščenje (krpe, držala, metle), rokavice, koš za smeti, vrečke za smeti ...

Papirnate brisače so različnih dimenzij in pakiranj: papirnate brisače - zloženke (na primer: V, Z ali C zložene papirnate brisače) in papirnate brisače v roli z avtomatskim odrezom. Prav tako so različne kakovosti: eno, dvo ali troslojne ter različne sestave: celuloza, reciklaža ali mešano. Cenovni razred papirnatih brisač je odvisen od kakovosti, ki si jo izberete (sestave in slojevitosti papirnate brisače). Za vse papirnate brisače nudimo tudi ustrezne in ekonomične podajalnike.

Toaletni papir je na voljo za vse vrste podajalnikov – v rolicah, v lističih ali pa v jumbo rolah. Slednje so še najbolj primerne za toaletne prostore z visoko frekvenco ljudi.

Tekoča mila so prav tako zelo pomembna v prostorih: v naši ponudbi so mila za različne podajalnike, vseh cenovnih razredov ter raznovrstnih vonjav in doziranj. Ponujamo tekoča mila v kartušah, tekoča mila za dolivanje v milnike, dezinfekcijska mila in sredstva za dezinfekcijo za uporabo brez vode.

 

Ostali potrošni materiali, ki vam še pomaga pri vzpostavljanju čistoče in higiene v vaših prostorih: koši, vrečke, dišave, serveti, folije ter plastični pribor.

 

V naši ponudbi so tudi čistila različnih cenovnih razredov, za različne prostore in površine. V sanitarnih prostorih so najbolj pomembna čistila za dezinfekcijo, čiščenje ploščic, tal in sanitarne opreme, prav tako pa tudi čistila za odtoke ter čiščenje vodnega kamna. V ponudbi najdete tudi 100 % ekološka čistila.

 

Pripomočki za čiščenje so pri temeljitem čiščenju vaših prostorov zelo pomembni, zato na podjetju Barjans ponujamo tudi širok spekter izdelkov tovrstnega programa, kot so: krpe, držala, pregibna plastika, vozički, vedra, rokavice, stroj za čiščenje, stroj za poliranje … Svetujemo vam tudi kako izbrati primerne pripomočke za čiščenje, da bi čim lažje in čim hitreje opravili čiščenje.

 

V našem programu lahko najdete tudi izdelke za zaščito in osebno nego. Ponujamo vam zaščitne kreme za zaščito rok pred delom, industrijska mila in čistilna sredstva ter negovalne kreme, ki skrbijo, da kožo regenerirajo. Prav tako lahko pri nas dobite zaščitne rokavice, lateks rokavice, vinil in nitril rokavice, zaščitne kuhinjske kape, predpasnike, maske ...