Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Vabilo na HACCP usposabljanje in seminar - KOPER

Datum objave: 26.03.2019

DATUM DOGODKA: 5. 4. 2019
KRAJ: Vrtec Semedela, Nova ulica 2b, 6000 Koper
NASLOV SEMINARJA: HACCP usposabljanje in seminar
KOTIZACIJA: 60 € + DDV

 

PODROBNEJE O SEMINARJU:

Če pri svojem delu prihajate v kakršenkoli stik s hrano, potem je ta seminar kot nalašč za vas!

Na seminarju vam bomo predstavili osnove HACCP sistema in vas seznanili, kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne. Navedli bomo dejavnike tveganja pri okužbi s hrano. Posebej se bomo osredotočili na pripravo na morebiten inšpekcijski pregled ter predstavili, kako racionalizirati postopke dela. Naučili vas bomo, kako zmanjšati število obrazcev, zapiskov, ter si zmanjšati delo. Udeleženci prejmete tudi potrdilo o rednem usposabljanju, s katerim zadostite zakonskim zahtevam.

Program:

08.45 Prihod in prijava udeležencev.
09.00

Pregled zakonodajnih zahtev, vezanih na zagotavljanje varne hrane.
Kako privarčevati denar: kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne?
Dejavniki tveganja: mikrobiološki, kemijski, fizikalni.

10.30 Odmor.
11.00

Kako se pripraviti na inšpekcijski pregled?
Racionalizacija postopkov dela in validacija HACCP sistema.
Praktični primeri v sodelovanju z udeleženci.

12.00 Zaključek, podelitev potrdil.

 

Prijave:

Prijavnice sprejemamo do 3. 4. 2019 preko maila [email protected] ali preko spletnega obrazca

 

Predavateljica:

Nataša Mežnarič je diplomirana sanitarna inženirka z dodatnim znanjem iz vodenja kadrov. Že 14. leto vzpostavlja sisteme čistoče in higiene v objektih. Je strokovna sodelavka Zdravstvene fakultete, smer sanitarno inženirstvo. Je mentorica študentov, ki pri njej opravljajo strokovno prakso kot bodoči zdravstveni inšpektorji.