Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

SURE® - naravna in ekološka čistila

Datum objave: 22.12.2016

Moč narave za varno in okolju prijazno čiščenje - od strokovnjakov, ki jim zaupate. NARAVNO IN PREPROSTO UČINKOVITO.

MOČ NARAVE

SURE® izdelki so dokaz, da za doseganje vrhunskih rezultatov niso potrebne petrokemične sestavine. Gre za 100 % biološko razgradljiva čistilna sredstva na rastlinski osnovi, ki niso nevarna niti ljudem niti okolju. SURE® je sestavljen iz okolju prijaznih sestavin iz obnovljivih virov in tako zadostuje vsem vašim potrebam po dnevnem čiščenju v kuhinji, objektu in pri osebni negi.

ZA VARNO IN TRAJNOSTNO ČIŠČENJE

Čistilna sredstva SURE® zagotavljajo kakovostno čiščenje, ki ga potrebujete za ohranjanje zdravja in dobrega počutja vaših otrok, gostov, zaposlenih, hkrati pa ohraniti ali povečati ugled vaše institucije.
Rastlinske sestavine v teh proizvodih so običajno iz stranskih proizvodov kmetijsko-živilske industrije, kot so sladkorna pesa, sladkorni trs, koruza, slama, pšenični trs ...
Čistilna sredstva ne vsebujejo umetnih barvil, dišav, kvarternih amonijevih spojin, klora, fosfatov. Njihova formula je oblikovana tako, da doseže najnižjo klasifikacijo nevarnosti - ni potrebe po zaščitni opremi pri delu (rokavice, očala).

USTVARILI STROKOVNJAKI, KI JIM ZAUPATE

Diversey Care je vodilno podjetje v svetu za profesionalne in komercialne higienske rešitve. Razumejo s kakšnimi težavami se pri dnevnem čiščenju soočate, saj imajo že 90 let izkušenj v 175 državah.

Prenos brošure o SURE izdelkih

Čistilo za ročno pomivanje posode SURE® Hand Dishwash 1L, na rastlinski osnovi
Čistilo za ročno pomivanje posode SURE® Hand Dishwash 1L, na...
Šifra izdelka: 280435
Več / Dodaj v košarico
 
Čistilo za ročno pomivanje posode SURE® Hand Dishwash 5L, na rastlinski osnovi
Čistilo za ročno pomivanje posode SURE® Hand Dishwash 5L, na...
Šifra izdelka: 280436
Več / Dodaj v košarico
 
Čistilo za vodni kamen SURE® Descaler 1L, na rastlinski osnovi
Čistilo za vodni kamen SURE® Descaler 1L, na rastlinski osnovi
Šifra izdelka: 280441
Več / Dodaj v košarico