Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Reportaža in galerija slik s seminarja o ZJN-3

Datum objave: 17.03.2016

Dne, 16.3.2016 smo v Tehnološkem parku organizirali brezplačni seminar na temo Novosti v Zakonu o javnem naročanju (ZJN-3).
Odličen odziv in veliko udeležencev je dalo vedeti, da je tema pereča in aktualna. 

Predavatelj mag. Uroš Škufca nam je na spremembah zakona navajal primere, ki za javne institucije predstavljajo dileme in težave pri sestavljanju javnih razpisov. 

Ena najbolj pomembnih stvari, ki jih je v seminarju povedal, je bila: "Vi ne smete delati s tem denarjem, kot da je vaš. Vi morate biti še toliko bolj pazljivi in preudarni, ker gre za denar vseh nas, skupen, javni denar. Za tega ste odgovorni vi."

Štiri ure časa, koliko je v celoti trajalo nadvse zanimivo predavanje, je bilo še premalo za vsa vprašanja in dileme, ki jih novi Zakon o javnem naročanju prinaša. Upamo, da smo vam z g. mag. Škufco pomagali pri razreševanju vsaj kakšne.

Hvala vsem udeležencem za pozitivne odzive. Vaše pohvale in kritike nam pomagajo pri organizaciji naslednjih dogodkov.

Izpostavljamo par komentarjev, ki ste nam jih napisali na anonimne anketne vprašalnike ali poslali po e-mailu:
- "Mnogokrat plačljivi dogodki ne dosegajo ravni današnjega izobraževanja."
- "Pričakovala sem, da bo večino govora o JN – čistila; tema vsesplošna; pohvalno!"
- "Super predavatelj!!!"
- "Bila sem pozitivno presenečena. Po navadi ne pričakuješ preveč od seminarjev, ki so brez kotizacije. Tak, res hvala vam kot organizatorju in tudi samemu predavatelju (...) Imate zelo lepo urejeno spletno stran tako, da ni problem najti, kaj rabiš. Lep pozdrav iz Bele krajine."
- "Hvala vam, za odlično predavanje in zelo organizirano izobraževanje (vse kar spada zraven)."