Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

PSSSSST! Ultra tihi in močni sesalniki!

Datum objave: 13.11.2017

Dobri in močni sesalniki so pogosto preglasni. Drži? Ne drži! Zakaj bi vznemirjali zaposlene, stranke, goste ali kogar koli drugega z glasnim sesanjem in motili njihov mir? TASKI AERO sesalniki z revolucinarno "TASKI Whisper" tehnologijo omogočajo sesanje v tišini in miru, ne da bi pri tem zmanjšali učinkovitost sesanja.


NOVI, ULTRA TIHI IN REVOLUCIONARNI sesalniki preko katerih ne bo treba vpiti.


Kompaktno in robustno oblikovani

Funkcionalna, kompaktna in robustna oblika omogoča shranjevanje v majhnih prostorih ali omarah. Integriran ergonomski ročaj zagotavlja enostavno prenašanje ter shranjevanje električnega kabla.

Trajnostni koncept visoke učinkovitosti
Zaradi inovativnega sistema pretoka zraka njihovi sodobni motorji porabijo manj energije kot primerljivi močnejši motorji. Rezultat tega je, da sesalniki prihranijo znatne količine energije in zmanjšajo emisije CO2, ne da bi vplivali na rezultat sesanja.

Najtišji na trgu
Zahvaljujoč inovativni in patentirani tehnologiji “TASKI Whisper” so sesalniki TASKI AERO izjemno tihi - glasnost samo 66dB. Nizka raven hrupa omogoča, da s strojem lahko sesate v kateremkoli okolju podnevi ali ponoči.

Testiran v skladu z najboljšimi praksami
Sesalniki so oblikovani za pogosto uporabo v profesionalnem čiščenju v vsakem okolju. Vsak del izdelka je bil razvit v skladu z obsežno raziskavo strank in procesa njihovega dela z namenom doseganja najvišje kakovosti in učinkovitosti čiščenja.

Zdaj lahko kupite sesalnike TASKI AERO z 10 % popustom!

Promocija velja samo do 31.1.2018.


TASKI AERO sesalniki

Za več informacij kliknite na izdelek: 


TASKI AERO 8 TASKI AERO 8

 TASKI AERO 15 TASKI AERO 15

TASKI AERO 15 PLUS TASKI AERO 15 PLUS


TASKI AERO 8 PLUS  TASKI AERO 8 PLUS