Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

NOVO V PONUDBI - Predpražniki

Datum objave: 08.12.2011

Predpražniki zmanjšajo vnos umazanije v prostor

Predpražniki predstavljajo učinkovito bariero pri zadrževanju umazanije in vlage ob prehodu v notranji prostor. S pravilno postavitvijo lahko na njih zadržimo do 80% umazanije in vlage s podplatov. Predpražniki so idealni za vhode, prehode, hodnike in frekventne prostore. Notranji prostori tako ostanejo čistejši, s čimer prihranimo na času in stroških čiščenja.

Predpražniki predstavljajo prvi pomemben korak v postopku čiščenja. Izbira predpražnikov je odvisna predvsem od vrste umazanije, pohodne frekvence in možnosti postavitve na vhodu. Predpražnike položimo v smiselnem zaporedju, kar pomeni, da najprej položimo predpražnik za pobiranje grobe umazanije (V-mat), kot so kamenje in zemlja. Sledi mu tekstilni predpražnik (T-mat), za sušenje podplat in pobiranje fine umazanije.

Zlato pravilo pravi, da več korakov, kot bomo naredili po predpražniku, čistejši bo vstop v notranji prostor. 

V podjetju Barjans imamo na voljo več vrst predpražnikov: različnih velikosti, barv in materialov.

Bi želeli imeti svoj logotip na predpražniku? Ponujamo vam možnost lastnega logotipa na predpražniku poljubnih dimenzij! Za ponudbo nas pokličite na brezplačni telefon 080 50 77 ali pa nam pišite na barjans@barjans.si