Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Novo pakiranje TORK izdelkov

Datum objave: 16.05.2012

Nov embalažni sistem Tork je zasnovan tako, da olajša čistilcem upravljalcem. Tork Easy Handling™ je edinstven embalažni sistem, ki pomaga preprečevati poškodbe, stres, ob hkratnem izboljšanju ergonomije in učinkovitosti. Prav tako pomaga zmanjšati stroške čistilnim servisom, saj zaposleni porabijo manj časa za prevoz in odpiranje Tork Easy Handling™ paketov. "Čistilci porabijo veliko časa pri polnjenju dozerjev papirnatih brisač, toaletnega papirja in prtičkov," je povedal Kristian Grennfelt, vodja centra za pakirno embalažo in industrijsko oblikovanje Tork. "Ti izdelki pridejo do končnih kupcev v paketih, ki jih morajo prevzeti, dvigniti, prevažati, prenašati, odpreti, uporabiti in zavreči. Tork Easy Handling™ uvaja številne funkcije, ki izboljšujejo učinkovitost in ergonomijo. Novi ročaji omogočajo čistilcem, da lahko brez težav prenašajo dve kartonski škatli naenkrat - enega v vsaki roki - kar je ergonomsko boljše."

Novo pakiranje bo predvsem zanimivo in koristno za čistilne servise in ostale vzdrževalce prostorov, saj čistilno osebje predstavlja vsaj 70% stroškov čiščenja in vzdrževanja.

 

Prednosti novega pakiranja:

 1. Enostavno prenašanje z eno roko
  Enostavno prenašanje z eno roko
 2. Enostavno prenašanje z obema rokama
  Enostavno prenašanje z obema rokama
 3. Enostavno odpiranje pri lepilnem traku
  Enostavno odpiranje pri lepilnem traku
 4. Enostavno odpiranje pri zlepljenih kartonih
  Enostavno odpiranje pri zlepljenih kartonih
 5. Enostavno pospravljanje praznih embalaž
  Enostavno pospravljanje praznih embalaž
 6. Ročaji na embalažah, ki niso v kartonih
  Ročaji na embalažah, ki niso v kartonih
 7. Enostavno odpiranje embalaž, ki niso v kartonih
  Enostavno odpiranje embalaž, ki niso v kartonih
 8. Enostavno odstranjevanje
  Enostavno odstranjevanje

 

Za več informacij o novih pakiranjih TORK izdelkov nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 50 77 ali pišite na [email protected]