Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Kje v hotelskih sobah je največ bakterij?

Datum objave: 18.07.2012

Če se odpravljate na dopust, vas gotovo zanima, ali je vaša soba res tako čista. Pred kratkim narejena raziskava v Ameriki je pokazala, da sta v hotelski sobi najbolj umazana daljinec in stikalo za luč. V raziskavi, ki je bila predstavljena na letnem srečanju Ameriškega združenja za mikrobiologijo, so preiskovali število bakterij na zavesah za tuširanje, umivalnikih, telefonih in ostalih elementih v sobi. Strokovnjaki opozarjajo, če je soba na prvi pogled čista, še ne pomeni, da je bila dezinficirana. Obiskovalcem hotelov in motelov zato, za večjo varnost, priporočajo dezinfekcijska sredstva - v obliki robčkov ali gela, ki omogočajo, da najbolj kritične točke sami očistijo.

 

Dezinfekcijski robčki MIKROZID AF

Dezinfekcijske krpice, impregnirane z alkoholno raztopino. Za hitro razkuževanje delovnih površin in drugih površin. Učinkuje proti bakterijam (vključno s TB), glivam, virusom Hepatitisa B, HIV, HCV, adenovirusu, rotavirusu, papovavirusu, poliovirusu.

Dezinfekcijski robčki MIKROZID AF

 

 

Dezinfekcijski robčki MIKROZID SENSITIVE

Dezinfekcijske krpice za medicinske instrumente in ostale površine. Brez alkohola, primerne za pleksi steklo in ultrazvočne naprave. Učinkovite proti bakterijam, glivam, virusom (npr. hepatitis B, HIV, rotavirus).

Dezinfekcijski robčki MIKROZID SENSITIVE

 

 

Dezinfekcija za roke, v gelu

Koža rok po dezinfekciji postane mehka in osvežena, saj gel vsebuje vlažilne sestavine. Brez uporabe brisač ali vode. Primeren za uporabo na lažje umazanih rokah. Izpolnjuje zahteve higienskih predpisov. V skladu s standardi EN 1500, EN 1040, EN 1275, EN 12054.

Dezinfekcija za roke, v gelu

 

 

Za več informacij nas pokličite na brezplačno telefonsko številko: 080 50 77 ali pišite na [email protected]

Novica povzeta po: JoNel Aleccia, NBC News