Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Imate tudi vi težave s suho kožo na rokah?

Datum objave: 13.02.2013

Zbrali smo 6 koristnih nasvetov za nego kože na rokah. Poleg tega smo se odločili, da vam v teh mrzlih dneh ob spletnem nakupu Stoko zaščitne kreme za roke PODARIMO negovalno kremo za roke Stoko (20 ml), ali obratno.

Kaj torej lahko storite za lepo kožo na rokah?

 

  1. Pijte dovolj vode. To pomeni vsaj 2 litra na dan. S tem koži zagotavljamo, da ostane zdrava, prožna in sijoča.
  2. Vsak dan spijte žlico olivnega ali lanenega olja. Mnogi trdijo, da koža ostane mehka in zdrava.
  3. Izogibajte se umivanju rok z detergentom za posodo ali izpostavljenosti čistilom, ki vsebujejo belila. Zato pri takšnih opravilih raje uporabljajte rokavice, ali uporabljajte sredstva, ki so prijazna do kože.
  4. Roke si umivajte v mlačni vodi. Vroča voda roke še dodatno izsuši.
  5. Pri umivanju rok uporabljajte vlažilna tekoča mila. Tako boste zagotovili večjo hidracijo kože.
  6. In ne nazadnje, svoje roke si redno ščitite z zaščitno ali negovalno kremo za roke.

V ta namen smo se v podjetju Barjans odločili za posebno promocijsko aktivnost. Ob nakupu zaščitne kreme za roke blagovne znamke Stoko, vam podarimo negovalno kremo Stoko (20 ml) ali obratno. Izberite najprimernejšo kremo zase:

  • Zaščitno kremo STOKO PROTECT+ izberite, če nosite rokavice ali roke izpostavljate mokremu okolju. Zaščitno kremo uporabite pred ali med opravili, ki vplivajo na kožo.
  • Negovalne kreme v nasprotju z zaščitnimi uporabljamo, ko končamo z opravili, ki vplivajo na kožo. Izberite STOKO SOFT + CARE (100 ml, 1000 ml), v kolikor je vaša koža normalna. V primeru, da je vaša koža močno obremenjena, izberite kremo STOKOLAN (100 ml, 1000 ml).

Kreme Stoko se zaradi svojega efektivnega učinka priporočajo za uporabo na delovnem mestu v koži neprijaznih okoljih (npr. čiščenje, pralnice, delo z rokavicami ipd.), saj le tako lahko zmanjšamo število odsotnosti delavcev zaradi bolniških obolenj (razpokana koža na rokah, dermatitis itd.).