Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Biorazgradljiva dezinfekcija

Datum objave: 17.06.2020

Nova generacija dezinfekcije - hitra, učinkovita in biorazgradljiva dezinfekcija površin, ki čisti in razkužuje hkrati. Uporablja se za neinvazivne medicinske pripomočke in opremo, vendar je primerna tudi za širšo uporabo - v pisarnah, šolah, vrtcih ... in, kar je najpomembneje, deluje tudi na korona virus.

 


INOVACIJA S PATENTOM

AHP patentSredstvi za razkuževanje površin Oxivir Plus (koncentrat) in Oxivir Plus Spray (pripravljena raztopina) imata odlično baktericidno, virucidno, fungicidno in sporocidno delovanje

Patentirana edinstvena formulacija z inovativno tehnologijo na osnovi vodikovega peroksida (Accelerated Hydrogen Peroxide), ki učinkovito uniči patogene mikroorganizme kot so MRSA, Hepatitis C in Norovirus, ima zelo kratke kontaktne čase.

Oxivir Plus Spray je idealno sredstvo pri kontroli patogenskih izbruhov in pri čiščenju visoko rizičnih prostorov. Aktivne komponente v formulaciji ne spodbujajo razvoja rezistentnih sevov. Sredstvo Oxivir Spray je leta 2005 dobil inovacijsko nagrado na "Cleaning Show".Oxivir Plus Spray

ODLIČNO SREDSTVO ZA ČIŠČENJE


Oxivir Spray je učinkovito čistilo za trde površine z zelo dobrim čistilnim učinkom. Komponenta kislega, neionskega tenzida v sredstvu Oxivir Spray zagotavlja odlično odstranjevanje vodnega kamna in pušča za sabo sijoče površine brez madežev in lis. Sočasno čiščenje z visoko učinkovitim dezinfekcijskim delovanjem razlikujejo sredstvo Oxivir Spray od drugih dezinficiensov, ki jih najdemo na tržišču. Dvojno delovanje nudi zaupanje v čistilni postopek ter istočasno prihrani čas in denar.


 

ZA VSE PRALNE POVRŠINE

WoolSafe izdelekOxivir Plus in Oxivir Plus Spray sta sredstvi, varni za uporabo na volni (WoolSafe approved), in bazirata na mešanici sestavin, ki so primerne za večino pralnih površin in tkanin, ki jih napogosteje najdemo v zdravstvu, hotelih in poslovnih zgradbah. Sredstvo je varno za uporabo in ni klasificirano kot nevarno, kar pomeni, da je idealno za dnevno uporabo v javnih prostorih.

Oksidativno delovanje sredstva ne pušča madežev in lis; aktivne sestavine so okolju prijazne, saj se biološko razgradijo v vodo in kisik.
HITRO IN UČINKOVITO, VENDAR VARNO ZA UPORABNIKE


Oxivir PlusOxivir Plus Spray je varen za uporabnike in tiste, ki se gibljejo v prostorih, kjer se uporablja; razvrščen je kot nenevaren. Nadalje velja za sredstvo Oxivir Spray, da:

  • Ni razvrščeno kot jedko, dražilno ali zdravju škodljivo,
  • Ne vsebuje hlapljivih organskih substanc,
  • Ne vsebuje parfumov,
  • Ne pušča madežev,
  • Biološko popolnoma razgradljivo - razpade na vodo in kisik.