Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

AKCIJA: Stroj za ribanje in sesanje TASKI SWINGO 2100µicro z naprednimi dodatki

Datum objave: 17.09.2018

XS čistilni stroj, XL produktivnost

Ozek, okreten in učinkovit čistilni stroj TASKI swingo 2100μicro, z dvema krtačama in naprednimi dodatki je primeren za velike površine, ovire pa mu ne predstavljajo nobenih težav. Z enim rezervoarjem je možno očistiti tudi do 5000 mpovršine, kar zmanjša čas postankov za dotakanje vode in vam tako še dodatno prihrani čas. Možnost čiščenja do 4 ur zagotavlja ustrezno dokončanje nalog.

Upravljalci stroja si napravo lahko popolnoma prilagodijo, brez potrebe po ustavljanju in iskanju pripomočkov. LED luči omogočajo čiščenje tudi v času in na območju, kjer je vidljivost slaba. Ker je zelo tih stroj, je še posebej primeren za dnevno čiščenje, saj ne bo moteč za okolico.

Prelistajte našo posebno akcijsko ponudbo TASKI SWINGO 2100μicro z naprednimi dodatki, ki velja do 15. 12. 2018. Poleg tega vam nudimo tudi možnost preizkusa stroja v živo. Stopite v stik z nami za dodatne informacije.

Oglejte si še:
video prezentacijo stroja Taski Swingo 2100μicro
predstavitveni letak Taski Swingo 2100μicro