Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

AKCIJA PREMAZOV: Ali znate pravilno premazovati tla?

Datum objave: 15.05.2012

Zopet prihaja čas generalnih čiščenj. To je čas, ko je potrebno čistilni kader pravilno organizirati, da bo delo izvedeno natančno in pravočasno. Čistilke si morajo med seboj pomagati, to pa zahteva angažiranost od vas - vodstva, ker bodo brez vaše pomoči harmonijo v delu težko dosegle. Poleg ustrezne organizacije dela, pa je potrebno posebno pozornost nameniti pravilnim postopkom pri zaščiti tal. Namreč od pravilnega odstranjevanja in pravilnega nanašanja novih premazov je odvisen videz tal skozi vse leto.

Poleg videza, je namen premazovanja tal tudi v ohranjanju kakovosti tal in preprečevanju poškodb talne površine. Zato je priporočljivo, da se jih vsako leto premazuje s premazi, ki so za določeno vrsto talnega materiala primerni. V poplavi ponudb emulzij pa je težko izbrati tistega, ki bo dosegel ustrezen lesk in trdoto - predvsem pa, da bo tudi cenovno dostopen. 

Ker je še veliko takšnih in drugačnih pasti ter nevarnosti, na katere morate biti pozorni pri nanašanju premazov, vam v podjetju Barjans ponujamo BREZPLAČNO izobraževanje in svetovanje o postopkih pravilnega odstranjevanja in nanašanja premazov.

Če nam v roku 14 dni pošljete povpraševanje za nakup premazov, pa lahko dobite tudi do 40% popusta! Akcijo premazov si lahko ogledate TUKAJ.

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 50 77 ali pa nam pišite na: [email protected]