Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Sredstvo za prehrambeno industrijo SUREDIS VT1, 20 L, za dezinfekcijo, Diversey

Sredstvo za prehrambeno industrijo SUREDIS VT1, 20 L, za dezinfekcijo, Diversey

Šifra izdelka: 231263   |   Rok dobave: Po naročilu
cena: 145,33€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

Opis:
SUREDIS je visoko učinkovito sredstvo za zaključno dezinfekcijo za OPC aplikacije za uporabo v prehrambeni industriji, proizvodnji brezalkoholne pijače in mlekarnah. Sestavine v sredstvu SUREDIS so skrbno izbrane za zmanjšanje vpliva na okolje.

Ključne lastnosti:
SUREDIS bazira na mešanici površinsko aktivnih snovi, tenzidov in sekvestrenov. Ta edinstvena formulacija da sredstvu odličen dezinfekcijski učinek; učinkovit je proti večini vegetativnih oblik mikroorganizmov; Gram-negativne, Gram-pozitivne bakterije in kvasovke. Dodatno so sestavine SUREDIS sredstva izbrane tako, da zmanjšajo vpliv na okolje v čistilnih napravah in imajo nižji COD (vsebnost kisika). SUREDIS je priporočen za uporabo v vseh OPC aplikacijah. Uporablja se ga izključno po čiščenju (potem, ko so površine temeljito očiščene in sprane). SUREDIS se lahko uporablja za dezinfekcijo tal, sten, pripomočkov, posod in druge opreme, ki se uporablja za pripravo hrane/proizvodov. SUREDIS je primeren za uporabo pri predelavi mesa in perutnine, pri pripravi »hitre hrane«, v mlekarnah, industriji pijač ter vseh drugih »obratih« živilsko predelovalne industrije. SUREDIS je primeren za uporabo v področjih z visoko stopnjo tveganja. SUREDIS je primeren za ročno, namakalno ali sprej uporabo, kot tudi za postopke meglenja.

Dodaj v košarico
Jedko

Vsebuje N-(3-aminopropil)-N-dodecilpropan-1,3-diamin (Laurylamine Dipropylenediamine), cocoamidopropyl betaine hydrogenated (Cocamidopropyl Betaine).
Opozorilna beseda: Nevarno.
Stavki o nevarnosti: 
H315 - Povzroča draženje kože.
H318 - Povzroča hude poškodbe oči.
H412 - Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

Sorodni izdelki