Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Pralni detergent CLAX Profi 36A1, 20 L, za mehko vodo, Diversey

Pralni detergent CLAX Profi 36A1, 20 L, za mehko vodo, Diversey

Šifra izdelka: 280161
cena: 189,14€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

OPIS
Clax Profi je celosten tekoči detergent za glavno pranje, posebej primeren za uporabo v bolnišnicah in v zasebnih pralnicah. Izdelek je namenjen izključno avtomatskemu odmerjanju in je primeren za uporabo pri mehki do srednje trdi vodi (do 125 ppm). Clax Profi je primeren za pranje vseh tkanin iz bombaža ter mešanic poliestra in bombaža.

KLJUČNE LASTNOSTI
Clax Profi temelji na učinkoviti mešanici površinsko aktivnih snovi, sekvestrenov za razbijanje trdote vode, agentov proti sivenju perila in protikorozijskega sredstva. Sistem, ki temelji na uporabi fosfatov, zagotavlja nizko koncentracijo mineralnih snovi v vodi in posledično preprečuje obarjanje komponent detergenta. Na ta način hkrati deluje tudi kot agent proti sivenju, saj preprečuje nastajanje in odlaganje mineralnih snovi v vodi na tkanino.
Clax Profi vsebuje tudi protikorozijske agente ter agente za preprečevanje porumenelosti tkanine, ki zagotavljajo izolacijo železa in preprečujejo nalaganje le-tega na tkanine. Ker vsebuje optično belilo, zagotavlja dolgotrajno belino tkanin. Izdelek se lahko uporablja kot glavni detergent za pranje perila z zgolj enkratnim odmerjanjem. V kombinaciji z belilom predstavlja močan pralni sistem, ki se lahko uporablja tako za pranje perila iz bolnišnic in drugih zdravstvenih ustanov, kot tudi za pranje perila hotelov in restavracij.

PREDNOSTI
- Odlična učinkovitost pri širokem spektru madežev in tipov zaostankov.
- Preprečuje sivenje tkanin; stabilizira delce umazanije v pralni raztopini.
- Zagotavlja dolgo trajajočo belino.
- Preprečuje porumenelost tkanin.
- Preprečuje korozijo na strojnih delih.

Dodaj v košarico
Jedko

Opozorilna beseda: Nevarno.
H314 - Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.
H412 - Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
H290 - Lahko je jedko za kovine.

Sorodni izdelki
 
Mehčalec perila CLAX SOFT FRESH, 50A1 (5CL1), 20 L, W678, dišeči
Mehčalec perila CLAX SOFT FRESH, 50A1 (5CL1), 20 L, W678, dišeči
Šifra izdelka: 135030
Več / Dodaj v košarico