Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
KREMA za roke, zaščitna, TRAVABON CLASSIC, za dozer, 1 L, Deb-Stoko

KREMA za roke, zaščitna, TRAVABON CLASSIC, za dozer, 1 L, Deb-Stoko

Šifra izdelka: 352327
cena: 36,20€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

Zaščitno sredstvo za roke pri delu z olji ali vododpornimi substancami. Kožo boste po stiku s težko kontaminacijo z lahkoto očistili.
Travabon Classic vsebuje visoko vsebnost anorganskega trdega smukca, ki na koži naredi fizični zaščitni sloj. Ta zaščitni sloj ima pozitivni učinek, ko koža pride v kontakt z organskimi topili ali substancami, ki vsebujejo topila, torej pri delu z olji za obdelavo kovin ali steklenimi vlakni. Travabon Classic vsebuje posebne emulgatorje, ki se dobro prilagajajo koži. Njihova funkcija je preprečiti vodoodpornim substancam vstop v kožo, ter zagotavljati, da se kožo po težki kontaminaciji z lahkoto očisti. Ob redni uporabi Travabona Classic se lahko znatno zmanjša poraba čistilnega sredstva za čiščenje umazanije s kože.

Uporaba:
Uporablja se za zaščito kože na rokah pri kontaktu z olji, vodoodpornimi substancami ali olji za obdelavo kovin. Po uporabi Travabona Classic se koža po delu s težko kontaminacijo (olja, barve, laki, grafit, olja za obdelavo kovin, lepila, smole, prah) lažje očisti. Ni primeren za uporabo pod rokavicami.

Lastnosti in prednosti:
- Vsebuje posebne emulgatorje, ki preprečijo vstop umazanije v kožo, omogočajo hitrejše in enostavnejše čiščenje kože, zmanjšujejo porabo čistilnih sredstev za čiščenje kože, med tem ko uporaba specialnih čistilnih sredstev ne bo več potrebna.
- Ima visoko vsebnost anorganskih trdnih snovi (pigmentov), ki nudijo zaščito pri uporabi substanc na oljni osnovi ter preprečujejo vstop umazanije v kožo.
- Brez silikona in olja.
- Formulacija brez olja, z naravnim zaščitnim filmom zagotavlja visoko zaščito pri uporabi vodoodpornih substanc.
- Z dodatkom glicerina za vzpostavljanje naravne bariere kože.

Kremi ustreza milnik s šifro 313134.

SESTAVINE:
aqua, talc, glycerin, sodium cocoyl isethionate, stearic acid, laureth 10, distarch phosphate, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, algin, bentonite, xanthan gum, potassium sorbate, lactic acid, sodium phosphate, sodium isethionate, diethylhexyl sodium sulfosuccionate, silver chloride, propylene gylcol, titanium dioxide, parfum.

Dodaj v košarico
Sorodni izdelki
 
MILNIK ind. PROTECTION, za zaščitna sredstva, belo oranžen, 1 L, Deb-Stoko
MILNIK ind. PROTECTION, za zaščitna sredstva, belo oranžen, 1 L, Deb-Stoko
Šifra izdelka: 313134
Več / Dodaj v košarico