Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Čistilo za strojno pomivanje posode SUMA MEGA L52, 20 L, za mehko vodo, brez klora

Čistilo za strojno pomivanje posode SUMA MEGA L52, 20 L, za mehko vodo, brez klora

Šifra izdelka: 280032
cena: 123,39€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

OPIS:
Suma Mega L52 visoko koncentrirano tekoče, visoko alkalno sredstvo za strojno pomivanje posode; posebej je formulirano za odlične rezultate pri odstranjevanju umazanije v območjih z mehko vodo.

KLJUČNE LASTNOSTI:
Suma Mega L52 je visoko učinkovito, alkalno sredstvo posebej formulirano za uporabo v območjih z mehko vodo skupaj z Diversey patentiranim DivoJet sistemom. Posebne razpršilne roke nameščene v stroj ustvarijo meglico iz detergenta in zaradi tega zelo hitro odstranijo zaostanke škroba in preprečujejo nadaljnje nalaganje škroba. Sistem je zelo učinkovit tudi pri zmanjševanju frekvence ponovnega pomivanja.

Suma Mega L52 je primerno za uporabo v območjih z mehko vodo v več conskih pomivalnih strojih skupaj z standardno dozirno opremo. Če se uporablja v priporočeni koncentraciji je sredstvo zelo učinkovito pri odstranjevanju zaostankov zaradi odlične mešanice alkalij, inhibitorjev korozije in sekvestrenov.

Dodaj v košarico
Jedko

Opozorilna beseda: Nevarno.
H314 - Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.
H290 - Lahko je jedko za kovine.

Sorodni izdelki
 
Sredstvo za sijaj SUMA RINSE A5, pri strojnem pomivanju posode, nevtralen, 5 L, Diversey
Sredstvo za sijaj SUMA RINSE A5, pri strojnem pomivanju posode, nevtralen, 5 L, Diversey
Šifra izdelka: 234201
Več / Dodaj v košarico