Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Čistilo za prehrambeno industrijo DIVERFOAM SMS HD VF22, 20 L, za mehke kovine

Čistilo za prehrambeno industrijo DIVERFOAM SMS HD VF22, 20 L, za mehke kovine

Šifra izdelka: 231262   |   Rok dobave: Po naročilu
cena: 110,76€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

Opis:
DIVERFOAM SMS HD je močno alkalno, peneče sredstvo posebno formulirano za uporabo na površinah iz mehkih kovin. Namenjeno je za redno dnevno uporabo v prehrambeni industriji, proizvodnji pijač in mlekarnah.

Način delovanja:
DIVERFOAM SMS HD bazira na mešanici alkalnih detergentov, inhibitorjev in dobro penečih tenzidov. Njegova posebno sestava brez silikatov preprečuje korozijo na mehkih kovinah kot je aluminij. Ne tvori težko odstranljivih zaostankov, ki se eventualno lahko pojavijo pri ponavljajoči uporabi penečih sredstev z vsebnostjo silikatov.
DIVERFOAM SMS HD je sredstvo oblikovano za dnevno čiščenje na različnih zaostankih v prehrambeni industriji, vključno z trdovratnimi in zapečenimi zaostanki. Priporočen je za uporabo v vseh vrstah obratov živilsko-predelovalne industrije za čiščenje tal, sten, miz za razrez, tekočih trakov in druge procesne opreme.
DIVERFOAM SMS HD je primeren za uporabo z vsemi vrstami penomatov in ostalih procesnih naprav..

Dodaj v košarico
Jedko

Vsebuje kalijev hidroksid (Potassium Hydroxide).
Opozorilna beseda: Nevarno.
Stavki o nevarnosti:
H314 - Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.

Sorodni izdelki