Hamburger Barjans
Ikona noj racun   Ikona nakupovalni vozicek
Barjans
Telefonski kontakt
Ikona seznam zeleja Ikona noj racun
Ikona nakupovalni vozicek Nakupovalni voziček
Št. izdelkov v vozičku: 0
Domov » Potrošni material in podajalniki » Dišave » DOZER parfuma V-AIR SOLID PLUS, avtomatski osvežilec večjih prostorov

DOZER parfuma V-AIR SOLID PLUS, avtomatski osvežilec večjih prostorov

  • DOZER parfuma V-AIR SOLID PLUS, avtomatski osvežilec večjih prostorov
Blagovna znamka
VECTAIR SYSTEMS
176,50
(na kos, vključno z davkom)

Kratek opis:

V-AIR SOLID® je električni osvežilec za večje prostore, ki deluje s postopnim sproščanjem v prostor visoko kakovostne dišave. Diševa je brez tekočine, aerosola, HFC, ...


Šifra: 111149
Zaloga: Ni zaloge
Pakiranje: kos
Zbirno pakiranje: 1 kos
Količina za naročilo:
  (na kos)

Srcek

V-AIR SOLID® je električni osvežilec za večje prostore, ki deluje s postopnim sproščanjem v prostor visoko kakovostne dišave. Diševa je brez tekočine, aerosola, HFC, VOC, topil ali potisnega plina. Primeren je za velike prostore, kot so telovadnice, recepcije, jedilnice, avle, konferenčne sobe, hoteli itd.
Sistem deluje samo na elektriko, z uporabo keramične kocke, kar omogoča uporabniku natančen nadzor nad doziranjem in intenzivnostjo. Ker so delci manjši od mikrona, se vonj v zraku obdrži dlje časa in je osveževanje bolj učinkovito. Odišavljena keramična plošča se v enoti rahlo segreva, nato pa notranji ventilator razprši vonj, ki izhlapeva. Tako lahko V-AIR SOLID® odišavi površine do velikosti 500 m3. Keramična kartuša je biološko razgradljiva in okolju prijazna, hkrati pa enostavna za uporabo in zamenjavo.

Nagrade:
- Best Innovation Award
- Green World Ambassador 2016
- Green Apple Award Winner 2015
- Sanitary Maintenance Magazine Distributor Choice Awards
- The Cleaning Show 2015 Innovation Awards
Tip Elektronski osvežilci zraka
Blagovna znamka Ostalo

Drugi izdelki v kategoriji

Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...