Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Izobraževalni center Barjans

Izobraževalni center - Strokovna kvalifikacija
Izobraževalni center - Strokovna kvalifikacija

Strokovna kvalifikacija

V sodelovanju s Združenjem za razvoj znanja in Mednarodnim centrom za prenos znanja izvajamo programe usposabljanja za pridobitev strokovne kvalifikacije, kjer udeleženci prejmejo tudi mednarodno veljaven certifikat.

 

Strokovna kvalifikacija je dopolnilni sistem izobraževalnemu sistemu in sistemu nacionalnih poklicnih kvalifikacij. Smo edina akreditirana institucija v Sloveniji, ki izvaja program izobraževanja za strokovno kvalifikacijo za:

-          čistilca / čistilko prostorov,
-          sobarico,
-          generalna čiščenja tal (kmalu).


Izobraževanje je izrazito praktično usmerjeno (70 - 90 % je praktičnega dela), kjer zagotovimo vse pripomočke, čistila, stroje in vzorčne površine. Želimo, da udeleženci osvojijo vse kompetence, ki jih od njih pričakujejo delodajalci.

Po izobraževanju obiščemo vašo ustanovo in preverimo, ali se pridobljeno znanje uporablja tudi v praksi.

 
 

AKTUALNO: Odprte so prijave na 1. slovensko intenzivno praktično usposabljanje za pridobitev strokovne kvalifikacije za čistilca / ko prostorov. Termin usposabljanja 28. 6. 2019. Več informacij najdete na letaku.

Prijavite svoje čistilno osebje na [email protected] ali preko spletne prijave. Ob prijavi več oseb iz iste institucije nudimo dodaten popust.