Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Storitve

Storitve - Seminarji in usposabljanja
Storitve - Seminarji in usposabljanja

Seminarji in usposabljanja

Si želite udeležiti seminarja, ki bo prilagojen vašim željam?

V podjetju Barjans d.o.o. seminarje vedno pripravimo glede na nivo znanja udeležencev seminarjev in glede na inštitucijo, iz katere prihajajo.

Tema naših seminarjev je zdravje, higiena zaposlenih in čistoča prostorov.

Komu so seminarji namenjeni?

  • Kuharskemu osebju,
  • izvajalcem čiščenja,
  • čistilnim servisom,
  • zdravstvenemu osebju,
  • odgovornim za čistočo, higieno in zdravje.

Kdo so predavatelji?

Prihajajo iz podjetja Barjans d.o.o. z nekajletnimi izkušnjami pri vzpostavljanju standardov in izvedbo seminarjev za različne profile in z različno preddispozicijo znanja. Na seminarjih sodelujejo tudi raziskovalci, zaposleni pri svetovno znanih dobaviteljih, ki predstavljajo novosti, dosežke in razvojne trende zadnjega časa na področju čiščenja prostorov in higiene zaposlenih. Za specifično temo se povežemo z Visoko šolo za zdravstvo in Inštitutom za sanitarno inženirstvo, ki pripomorejo k še strokovnemu podajanju znanja.

Na seminarju tudi poskrbimo za vizualizacijo podanega znanja. Zato praktično demonstracijo čiščenja prikaže predstavnik čistilnega servisa.

Podjetje Barjans je tako postalo križišče številnih strokovnih informacij in znanj na eni strani ter problemov in potreb strank na drugi strani. Le te smo skušali skupaj oblikovati v učinkovite in dolgoročno dobre rešitve.

Vedno se trudimo svetovati tisto, kar smo se skozi leta izobrazili in izkusili.